Korkuları inançlı gençlik

Korkuları inançlı gençlik

AGD Konya Şubesi iki günlük değerlendirme ve planlama toplantısını gerçekleştirdi. AGD Şube Başkanı Mehmet Parlak, “Vatana ve devlete kastedenlerin tek korkusu bu inançlı evlatlardır” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi hafta sonu şehir dışında iki günlük değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirdi. AGD Konya Şube yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları, merkez ilçe başkanları ve ilçe müfettişlerinin katıldığı iki günlük değerlendirme ve planlama toplantısına 30 kişilik dernek kadrosu katılım sağladı.

Divan teşekkülünün oluşturulmasından sonra AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak açılış konuşması yaptı. Parlak konuşmasında; Konya ili ve ilçeleri hakkında güncel genel bilgileri toplantıya katılanlara sunu eşliğinde anlattı. AGD’nin 41. döneminde yapılan faaliyetler, bu faaliyetler ile ulaşılan gençler ve yapılan katkılar hakkında bilgiler verdi. Mehmet Parlak; geçmişte de olduğu gibi gelecekte de aslımızın ve neslimizin korunması için, geleceğimizin dolayısıyla gençliğimizin önemine dikkat çekerek, “Son dönemde yaşanan üzücü olaylar göstermiştir ki; muhterem Erbakan hocamızın söylediği gibi ‘Bir milletin asıl gücü tankı topu tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliğidir’” dedi.

İNANÇLI EVLATLARDAN KORKUYORLAR

“Vatana ve devlete kastedenlerin tek korkusu bu inançlı evlatlardır” diyen Parlak, şöyle konuştu: “Bizler vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı, önce ahlak ve maneviyat şuuru ile hareket eden nesiller yetiştirebilirsek darbelerin terörün her türlü ahlaksızlık ve olumsuzluklarında önüne geçebiliriz. 41. dönemde olduğu gibi 42. Dönemde de gençliğimiz ve geleceğimiz için her günden daha fazla inanç azim kararlılık ve aşk ile çalışmalarımızı yürütmeye mecburuz bu bizlerin asli vazifesi ve tek gayesidir. Konya ili sınırları içerisinde bulunan ilköğretimden ortaöğretime yükseköğrenimden sanayi de çalışan tüm gençler bizden hizmet ve destek beklemektedir. Bunun için gece gündüz demeden tüm gücümüz ile çalışmalarımızı 42. Dönemde de devam ettireceğiz.” Parlak’ın açılış konuşmasından sonra tüm komisyon başkanları ve yönetim kurulu üyeleri sorumlulukları ile ilgi 41. dönemin değerlendirmesini yaparak 42. dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında sunumlarda bulundu. Her komisyonun sunumunun akabinde tüm yönetim kurulu üyeleri fikirlerini beyan etti. İki günlük komisyon çalışmasının ardından Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleri Konya’ya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.