Korkmaz:İskelet kadroyu koruduk

Korkmaz:İskelet kadroyu koruduk

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Holmen'in dışında iskelet kadroyu koruduklarını, Traore ile ilgili görüşmeleri de sürdürdüklerini, bu oyuncu yeni sezonda da kadroda tutmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Holmen'in dışında iskelet kadroyu koruduklarını, Traore ile ilgili görüşmeleri de sürdürdüklerini, bu oyuncu yeni sezonda da kadroda tutmak için çaba gösterdiklerini söyledi. Transferin büyük bir bölümünü tamamladıklarını ifade eden Korkmaz, geçtiğimiz sezon yakaladıkları başarıyı sürdürmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, bunun için de yönetim olarak ellerini taşın altına koyduklarını söyledi. Holmen'in yerine bir orta saha oyuncusuna baktıklarını söyleyen Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, "Kimse merak etmesin Konyaspor yeni sezonda da isminden sıkça bahsettirecek" dedi. Korkamz, şunları söyledi:

"Yönetim olarak boş durmuyoruz. Yeni sezonda da başarılı olacak bir takım kurmanın sonlarına geldik. Transfer konusunda bana göre işi bitirdik. Holmen'in yerine iyi bir orta saha oyuncusuna bakıyoruz. Bir aday var ve görüşmelerimiz sürüyor. Onun dışında iskelet kadromuzu Holmen dışında koruduk. O konuda rahatız. Traore'yi yeni sezonda da kadromuzda tutmak istiyoruz, ancak bonservis parası vermek istemiyoruz. Büyük bir ihtimalle Traore'de yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyecek. Traore'nin dışında Meha konusu var. Meha'da büyük olasılıkla bizimle birlikte olacak. Önümüzdeki günlerde hem Traore'nin hem de Meha'nın durumu kesinlik kazanır" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.