Korkmaz siftah yaptı

Korkmaz siftah yaptı

Bülent Korkmaz Konyaspor’un başında 5. maçta galibiyet siftahı yaptı. Fenerbahçe’yi 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekipte teknik adam Korkmaz daha önceki 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı

İttifak Holding Konyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde ilk kez kazandı.

Aykut Kocaman sonrası Konyaspor'da göreve başlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, galibiyetle tanıştı. Korkmaz idaresindeki yeşil-beyazlı temsilcimiz, Fenerbahçe maçı öncesi oynanan 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hiç kazanamamıştı. Deneyimli teknik adamın, Konyaspor'daki 5. maçında yüzü güldü.

FENERBAHÇE’Yİ İKİ KEZ YENDİ

Konyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe karşısında 1-0 galip geldi ve lig tarihinde ilginç bir başarıya imza atmış oldu. Korkmaz sezonun ilk yarısında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi Antalyaspor ile 1-0 yenmiş ve aynı sezonda sarı-lacivertli takımı iki farklı takımla yenen ikinci teknik adam oldu. En son 22 yıl önce Yılmaz Vural bunu başarmıştı.

Konyaspor sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçla teknik direktör Bülent Korkmaz, bu sezon Fenerbahçe karşısında ikinci kez galip gelmeyi başardı. Bülent Korkmaz bu sonuçla lig tarihinde ilginç bir başarıya imza atmış oldu. Korkmaz sezonun ilk yarısında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi Antalyaspor ile 1-0 yenmiş ve aynı sezonda sarı-lacivertli takımı iki farklı takımla yenen ikinci teknik adam oldu.

YILMAZ VURAL, TRABZONSPOR VE GENÇLERBİRLİĞİ İLE YENDİ

Yılmaz Vural 1997-98 sezonunda Fenerbahçe'yi Trabzonspor ile İstanbul'da 3-1 yenerken aynı sezon Gençlerbirliği ile Ankara'da 3-0 galip gelmişti. Sözü geçen sezon Fenerbahçe ligi 2.sırada tamamlamıştı.

TESADÜFEN ÖYLE DENK GELDİ

Tarihinde Fenerbahçe'yi bir sezonda iki farklı takım başında çıkarak yenen bir teknik direktör olan Bülent Korkmaz ile ilgili konuşan Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, "Bülent hocamız geldiğinden beri 3 puanı evimizde veya deplasmanda alamamıştı. Hocamızla 3 puan hasretimiz vardı. Bunu Fenerbahçe karşısında tesadüfen öyle denk geldi diyelim artık. Hocamızın da bu şekilde düşündüğünü zannetmiyorum. Bizim 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Bunu isteyen de bizdik alan da biz olduk diyelim." diye yanıtladı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.