Koray Aydın Aday Olacak mı?

Koray Aydın Aday Olacak mı?

1 Kasım seçimlerinde alınan başarısız sonuç yüzünden tansiyonun düşmediği MHP'de sıcak bir gelişme yaşandı.

Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’dan sonra Trabzon’dan milletvekili seçilemeyen eski Meclis Başkanvekili Koray Aydın’da “Yarışta ben de varım” dedi.

Sözcü'nün haberine göre; 2012′de yapılan MHP 10. Büyük Kongresi’nde Devlet Bahçeli’ye rakip olan ve 441 delegenin oyunu alan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı olan Koray Aydın ikinci kez Genel Başkanlığa aday olacak.

ADVERTISEMENT

Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde 24 ve 25. dönem milletvekillerine verdiği yemeğe halefi Meral Akşener’le birlikte katılmayan Koray Aydın’ın Cumartesi günü saat 13.00′de Ankara Merit Altınel Oteli’nde basın toplantısı düzenleyerek MHP’nin olağanüstü tüzük kurultayına gitmesi yönünde çağrı yapacağı öğrenildi. Aydın’ın basın toplantısında kongre sonrası gündeme gelecek Genel Başkanlık seçimlerinde de aday olacağını açıklayacağı öğrenildi.

Delegeler üzerinde çalışma yürüten ve Çankaya’da seçim üssü kuran Aydın’ın 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuçları değerlendireceği belirtildi. Aydın’dan önceki Meclis Başkanvekili Meral Akşener’de 30 Kasım pazartesi günü İstanbul’da bir otelde basın toplantısı düzenleyerek aynı şekilde olağanüstü tüzük kurultayı çağrısı yapacağı ve liderliğe adaylığını açıklayacağı gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum