Köprülü Kanyon Milli Park Tanıtım Filmi Romanya'da Birinci Seçildi

Köprülü Kanyon Milli Park Tanıtım Filmi Romanya'da Birinci Seçildi

Manavgat Şelale Anadolu Lisesi'nin Köprülü Kanyon Milli Park alanının tanıtımına yönelik çektiği kısa metrajlı filmi Romanya'da birinci olduğu bildirildi.     Okul Müdürü Ömer Ünlü, yaptığı açıklamada, Manavgat...

Manavgat Şelale Anadolu Lisesi'nin Köprülü Kanyon Milli Park alanının tanıtımına yönelik çektiği kısa metrajlı filmi Romanya'da birinci olduğu bildirildi.

    Okul Müdürü Ömer Ünlü, yaptığı açıklamada, Manavgat Şelale Anadolu Lisesi'nin 2 yırdır sürdüğü Avrupa Birliği(AB) Comenius Projesi kapsamında Avrupalı okullarla yaptıkları toplantının 4'üncüsünün bu sene Romanya'nın Yaş şehrinde gerçekleştiğini söyledi.

    Avrupa'daki Park ve Bahçelerin Dünü ve Bu Günü Proje'nin Romanya'daki 4'üncü toplantısına dünyaca ünlü Köprülü Kanyon Milli Park kısa metrajlı tanıtım filmi katıldıklarını belirten Ünlü, toplantı sonunda jürinin 8 paydaş ülke projesi arasından birinci seçildiğini kaydetti. Ünlü, "Proje ekibi 8 Avrupalı ortağın yaptıkları sunumlar arasında çekimlerini Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda yaptığı tanıtım filmini birinci seçmiştir. Okulumuzu ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden ve bu çalışmalarda emeği geçen herkesi en kalbi duygularla kutluyorum." dedi.

    Ünlü, proje heyetinde yer alan İngilizce öğretmenleri İsmahan Erol ile Funda Akyürek ve öğrenciler Hazer Gevrek, Dilara Yılmaz ve Gülin Gülçelik'in yer aldığını ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.