Köprü Ayağında Mahsur Kalan Minik Kediyi İtfaiye Kurtardı

Köprü Ayağında Mahsur Kalan Minik Kediyi İtfaiye Kurtardı

Silivri'de köprünün su içinde kalan ayağında yavru bir kedi mahsur kaldı. Kediyi gören vatandaşlar olay yerine itfaiye ekibi çağırdı. Köprü üzerine gelen itfaiyeciler, uzun uğraşlar sonucu minik kediyi kurtararak özgürlüğüne kavuşturdu.Olay,...

Silivri'de köprünün su içinde kalan ayağında yavru bir kedi mahsur kaldı. Kediyi gören vatandaşlar olay yerine itfaiye ekibi çağırdı. Köprü üzerine gelen itfaiyeciler, uzun uğraşlar sonucu minik kediyi kurtararak özgürlüğüne kavuşturdu.

Olay, Boğluca Deresi üzerindeki köprüde meydana geldi. Köprünün su içinde kalan ayaklarının birinde minik bir yavru kedi mahsur kaldı. Köprü ayağının tamamen su içinde kalması nedeniyle çıkamayan yavru kediyi gören vatandaşların haber vermesi üzerine, olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Köprü üzerine gelen itfaiyeciler hemen çalışmaya başladı. Bir itfaiye eri elinde sopa ile suya girerek kediye müdahale etti fakat başarılı olamadı. Daha sonra köprünün üstünden dereye merdiven indirildi. Bu sırada köprü etrafında toplanan vatandaşlar merakla çalışmaları izledi. Bir başka itfaiyeci merdivenden aşağı inerek minik kediyi suya düşmekten son anda yakaladı. Çevredekiler tarafından alkışlanan itfaiyeci yavru kediyi yukarı çıkararak serbest bıraktı.

Vatandaşlar tarafından süt ve yiyecek verilen kedi, ardından kaçarak gözlerden kayboldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.