Konyaspor’un rakibi bugün belli olacak

Konyaspor’un rakibi bugün belli olacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda, çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, bugün yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Kupada Trabzonspor'u eleyen Atiker Konyaspor'un rakipleri de bugünkü kura çekimiyle netleşecek

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, bugün yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.

Riva'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 15.00'te gerçekleştirilecek kura çekimine, son 16 turunda başarılı olan 8 takımın temsilcileri ile TFF yetkilileri katılacak.

Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor, Fenerbahçe, Teleset Mobilya Akhisarspor, Akın Çorap Giresunspor ve Beşiktaş'ın ardından çeyrek finale yükselecek son 2 ekip, Antalyaspor-Kayserispor ve Bucaspor-Galatasaray maçlarının ardından belli olacak.

Türkiye Kupası'nın statüsüne göre, geçen sezonu üst sırada bitiren takımlar, seri başı olma hakkını elde ediyor.

SERİ BAŞI TAKIMLAR
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Akhisarspor

SERİ BAŞI OLMAYAN TAKIMLAR
Gençlerbirliği
A.Konyaspor
Kayserispor
Giresunspor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki eşleşmeler, 19 Ocak Cuma günü saat 15:00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak. Kura çekimi 
ASPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.
 

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk karşılaşmaları, 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.