'Konyaspor'un logosunu ben aldım'

'Konyaspor'un logosunu ben aldım'

Atiker Konyaspor'un eski teknik direktörlerinden Kazım Admış," Gittim Ankara'ya takımın logosunu ben aldım. İsim Konyaspor, loga kartal ve başak.Bugün kü Konyaspor'un logosu benim eserim" dedi

Mevlana Hoşgörüsüyle 15 Temmuz Demokrasi Günü Türkiye'nin Yıldızları Futbol Şöleni nedeniyle yıllar sonra Konya'ya gelen Atiker Konyaspor'un eski teknik direktörlerinden Nevzat Güzelırmak ve Kazım Admış, Merhaba Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Konyaspor'un başarısın değerlendiren iki teknik adam Atiker Konyaspor'un  yakaladığı başarıdan çok mutlu olduğunu ifade etti. İki teknik adam gelecek yıllarda Atiker Konyaspor'un daha iyi yerlere geleceğini kaydetti.

2-3 GÜN UYUYAMADIM

Atiker Konyaspor'un eski teknik direktörü Kazım Admış, " Konya'dan temelli olarak ayrılalı 26 sene oldu. Yine de Konyaspor'un maçlarına gelmeye devam ettim.Konya'ya geldiğim için çok mutluyum. Beni buraya davet ettikleri zaman 2-3 gün uyku uyuyamadım. Burada çok iyi dostluklar kurdum. Bu arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti" dedi.

konyaspor.png

KONYASPOR DAHA İYİ YERLERE GELMELİ

Atiker Konyaspor'un başarısını değerlendiren Kazım Admış şöyle konuştu: "Konyaspor öyle bir ilerleme kaydetti ki Türkiye sınırlarını aştı Avrupa sınırlarına geldi. Ön eleme oynamadan geçtiğimiz sezon Avrupa'ya gitti. Bu sezon bizi Avrupa'da kesin olarak temsil edecek 2 takımımızdan biri Konyaspor. Konyaspor'un daha iyi yerlere gelmesini arzu eden birisiyim."

KONYALI ÇOCUKLAR İYİ YERLERE GETİRECEK

Kazım Admış, "Birçok Süper Lig takımının kadrosuna baktığımız zaman hep yabancılar var. Konyaspor'un kadrosunda ise Konya'nın çocukları yavaş yavaş hakim olmaya başladı. Konya'da çok büyük bir potansiyel var. Yeter ki zamanlamasını iyi yapalım. Getirilen hocalarda iyi eğitirse Konya'nın çocukları Konyaspor'u iyi bir yere getirecek. Ben o dönem Konyaspor'un başında iken bütün futbolcular yerli idi. Hiç yabancı futbolcu yoktu. Hatta birçok oyuncumu istediler benden" sözlerini kullandı.

100.20160731112823.jpg

KULÜPLER BORÇLA DOLU

Kulüplerin borçla dolduğunu hatırlatan Kazım Admış, "Hep para para bir yere kadar. Kulüplerin hepsi gırtlağına kadar borçla dolu. Konyaspor'un bize yaşattığı bu mutluluğu ben her gün evimde yaşıyorum. Allah'ıma dua ediyorum inşallah Atiker Konyaspor böyle devam eder. İnşallah Konyaspor'un daha iyi yerlere geldiğini görürüz" görüşlerine yer verdi.

ŞARTLAR ELVERDİ

"Konyaspor'un üzerinde büyük emeklerim var"diyen Kazım Admış, "Atiker Konyaspor'un  en iyi başarıları yakalamasını canı gönülden isteyenlerdenim. İki kulübü birleştirdik. Bu kulübün logosunu ben aldım. İsim Konyaspor, loga kartal ve başak. Gittim Ankara'ya takımın logosunu ben aldım.Bugün kü Konyaspor'un logosu benim eserim. O gün ki siyasi şartlar elverdi ve kulüpleri birleştirdik. Atiker Konyaspor o günlerden bu günlere geldi" şeklinde görüş belirtti.

TAKIM TARAFTARA LAYIK OLMALI

Atiker Konyaspor'un yakaladığı bu havayı sürekli hale getirmesi gerektiğini ifade eden Kazım Admış, konuşmalarını şöyle sonlandırdı: "Tahir Bey bana 25 bin kombine sattıklarını söyledi. Daha satılacak dedi. Bu olay müthiş bir olay. Böyle ilgi ve alaka çok güzel. Daha maçların başlamamasına rağmen takımın bu kadar kombine satması büyük bir başarı. Konyaspor takımı bu cefakar seyirciye layık olsun yeter. Konya'da ki potansiyeli diri tutmak lazım. Atiker Konyaspor taraftarı bi küserse iş biter. Bu havayı sürekli hale getirmemiz lazım."

KONYA BAŞARIYI HAK EDİYOR

Atiker Konyaspor'un eski teknik direktörlerinden Nevzat Güzelırmak ise, "Konyaspor'u takdir etmemek mümkün değil. Konyaspor bugün kü yakaladığı başarıyı daha geçmiş yıllarda yakalaması lazımdı. Çünkü Konya ili bunu hak ediyor" dedi.

KOCAMAN BÜYÜK BİR ŞANS

Atiker Konyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu ifade eden Güzelırmak, "Atiker Konyaspor bugün çok iyi bir teknik kadrosu var. Aykut Kocaman çok iyi bir teknik adam. Aykut Kocaman Konyalılar için büyük bir şans. Önce lig ardından Avrupa Kupası'nı alabiliriz. 3-4 yıl önce Bursasspor'un lig şampiyonluğunu yakaladığı gibi Atiker Konyaspor'umuz da neden şampiyon olmasın? Atiker Konyaspor'un da önümüzde ki yıllarda bu başarıyı yakalayacağını düşünüyorum" görüşlerine yer verdi.

DOSTLARIMA KAVUŞTUM

"30 sene sonra Konya'ya geldim" diyen Yeşilırmak konuşmasını şöyle sürdürdü: "Konya çok değişmiş. Planlama ve şehirleşme açısında Avrupa kentlerini aratmayacak bir şehir olmuş Konya. Belediye başkanına bu konuda teşekkür etmek gerek. Konya'ya geldiğim zaman çok mutlu oldum. Çok sevdiğim insanlarla bir araya geldim.Onlara kavuşmak çok güzel."

TARAFTAR TAKIMA GÜVENİYOR

Atiker Konyaspor'un 25 bin kombine satın almasını değerlendiren Yeşilırmak, "Taraftar, yönetimine ve takımına güveniyor. Büyük takımlar 5-6 bilemedin 8 bin kombine satarken Atiker Konyaspor 25 bin kombine sattı. Bunu iyice düşünmemiz lazım. 4 büyük takımlar bunu sorgulamalı" sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.