Konyaspor'un kazanma planı

Konyaspor'un kazanma planı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmenin hesaplarını yapan ve araya bir de hazırlık maçı sıkıştıran Torku Konyaspor'da bütün hesaplar Trabzonspor maçının kazanma adına yapılıyor

Torku Konyaspor’da, Trabzonspor maçı hazırlıkları bugün yeniden başlayacak. Takımda 2 eksik var. Moral iyi. Lige, Milli maçlar nedeniyle verilen arkayı değerlendiren ve Cumartesi günü 1. lig ekiplerinden Ankara Osmanlıspor ile karşı karşıya gelen Torku Konyaspor’da futbolculara teknik adamlar tarafından bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar ligin 26. haftasında, 5 Nisan Pazar günü Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün öğleden sonra yeniden başlayacaklar.

Ligde kalan 9 maçtan 4’ünü içi sahada Trabzonspor, Akhisar Gençlik, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Kartallarda hedef, bu maçları kazanarak sezonu en iyi yerde bitirmek. Torku Konyaspor, deplasmanda ise Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

Torku Konyaspor’da, bugün başlayacak olan Trabzonspor maçı hazırlıkları iki eksikle devam edecek. Rumen Milli takımında bulunan Torje ve tedavi için Ülkesine giden Mahlangu antrenmanlara katılamayacak. İzinli olarak Fransa’ya giden Hasan Kabze ise dün dönecekti. Bugünkü çalışmada yerini alacak. Sakatlığı iyiye giden ve takımla birlikte çalışmalara katılan Marica’nın Trabzon maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Torje Rumen Milli takımıyla son maçını yarın oynayacak va Çarşamba günü Konya’ya dönecek.

TUZA: 3-2'NİN RÖVANŞINI ALACAĞIZ

Torku Konyaspor yöneticisi Sertaç Tuza, torbada bulunan 27 puandan alabildikleri kadar puan alarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini beyirterek, öncelikle hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Trabzonspor'la ilk yarıda deplasmanda oynanan ve iyi oynamalarına rağmen 3-2 kaybettikleri maçı unutmadıklarını ifade eden Tuza, “Pazar günü sahayea kesinlikle kazanmak için çıkacağız ve 3-2 rövanşını alacağız” dedi.

Son haftalarda iyi mücadee ettiklerini ve bunu da sonuca yansıttıklarını ifade eden Tuza, “Allah nazardan esirgesin iyi mücadele ediyor ve kazanıyoruz. Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor maçında iyi oynayarak, iyi mücadele ederek, bunun karşılığında da iyi bir sonuç alacağız. Özellikle bu maçta takımı desteklemek için taraftarları yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü, onların vereceği destekle başarımız devam edecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.