Konyaspor’un gündemi genel kurul

Konyaspor’un gündemi genel kurul

Atiker Konyaspor’da yönetimin Olağanüstü Genel Kurul kararı almasının ardından Konya spor camiası bu sürece odaklandı.

Olağanüstü Genel Kurul üyelerinin salt çoğunluğunun hazır bulunması halinde 8 Haziran 2018 Cuma günü Konya Ramada Plaza Otel’de, ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 19 Haziran 2018 Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

LİSTE ÇALIŞMALARI

Atiker Konyaspor’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurula birkaç listenin girmesi bekleniyor.   Eski başkan Ahmet Şan’ın adaylık için istekli olduğu yeniden başkan olmak için çalışma yürüttüğü ifade edilirken Şan’ın listesine karşı da eski yönetici ve spor camiasının önde gelenlerinden oluşan bazı grupların da hazırlık halinde olduğu gelen bilgiler arasında.

AYNI İSİMLER ETRAFINDA DÖNÜYOR

Atiker Konyaspor’un  yapacağı Olağanüstü Genel Kurul da yarışacak listelerin birçoğunun geçmişte yeşil-beyazlı ekipte yöneticilik  yapmış isimlerden oluşması bekleniyor.  Geçmişte çeşitli dönemlerde başkanlık yapan Ahmet Şan tekrar başkan olmak için büyük caba harcıyor.  Ahmet Şan gibi geçmiş dönemde yönetimde görev almış birçok kişi de yeni oluşan listelere girme çabası içerisinde. Atiker Konyaspor’un    8 Haziran Cuma günü Konya Ramada Plaza Otel’de yapacağı  Olağanüstü Genel Kurulda seçime birkaç listenin katılması beklenirken kazanan liste yine Konyaspor’un yakından tanıdığı isimlerden oluşacak gibi görünüyor.  

DELEGE YAPISI DÖNGÜYE İMKAN SAĞLIYOR

Atiker Konyaspor’un mevcut delege yapısı  aynı isimlerin tekrar tekrar göreve gelmesine imkan sağlıyor.  Bu yapı olası bir seçim yarışında eşit bir mücadele olmayacağını ortaya koyuyor. Geçen sene yapılan olağan genel kurul öncesi pek çok delege aidatlarını ödemediği bahanesi ile üyelikten çıkarılmış ve yönetime yakın yeni isimler kulübe delege yapılmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.