Konyaspor’un gözü Fenerbahçe’de

Konyaspor’un gözü Fenerbahçe’de

Torku Konyaspor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip Gaziantep karşısında aldığı yenilgi sonrası gözünü iç sahada oynayacağı zorlu Fenerbahçe maçına çevirdi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da deplasmanda alınan Royal Halı Gaziantep yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip  ligdeki 11. yenilgisini alırken 4 haftadır kazanamamanın sıkıntısını yaşıyor. Torku Konyaspor  son galibiyetini  ilk yarının 14. Haftasında deplasmanda İstanbulspor’a karşı  79-81’lik skorla almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçında ardından oynadığı 4 maçı da kaybetti.  Torku Konyaspor Basketbol, ligin 17.haftasında deplasmanda Royal Halı Gaziantep’e 63-61 yenilerek süt üstte 4.maçını kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip bu süreçte Trabzonspor’a 73-70, Anadolu Efes’e ilk maçta deplasmanda 98-71 ikinci maçta evinde 85-52 ile son olarak Gaziantep’e 63-61 mağlup oldu.  yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan Trabzonspor ve Royal Halı Gaziantep maçlarında son anlara önde girmesine rağmen yaptığı basit hatalarla kaybetti. Torku Konyaspor 17 haftası geride kalan ligde 6 galibiyet ve 11 yenilgi ile 13.sırada yer alıyor.

ROTA FENERBAHÇE

Son haftalarda büyük bir düşüşün içerisine giren Torku Konyaspor’da gözler hafta sonu oynanacak zorlu Fenerbahçe maçına çevrildi. Sezonun ilk yarısında rakibini  74-73 yenen yeşil-beyazlı ekip aynı sürprizi evinde de yapmak istiyor. Torku Konyaspor  evinde oynayacağı bu maç kazanarak yeniden bir çıkışı yakalamak ve alt sıralardan kurtulmak istiyor.

BİLETLER SATIŞTA

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 18.haftasında 14 Şubat Pazar günü oynanacak olan Torku Konyaspor Basketbol – Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. Biletler tüm tribünler için 30 TL olarak belirlendi. Saat 18.00’de oynanacak maç öncesi saat 16.00’da son dönemlerin popüler şarkıcılarından Ece Seçkin konser verecek. Karşılaşmanın biletleri Nadda Cafe ve internette www.biletway.com üzerinden satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.