Konyaspor’un amatörde başarıları sürüyor

Konyaspor’un amatörde başarıları sürüyor

Son dönemde amatör branşlara yaptığı yatırımla ön plana çıkan Atiker Konyaspor meyvelerini almaya başladı. Futbolda alt yapı başarılı sonuçlara imza atarken boks ve badmintonda da güzel haberler geldi

U16 ŞAMPİYON OLDU

Atiker Konyaspor, Elit U14'den sonra Elit U16'da da kendi grubunda şampiyon oldu

U16 Elit Akademi Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Konyaspor, lig bitimine 1 hafta kala şampiyon oldu. 16 yaş grubunda ilk kez şampiyon olan yeşil-beyazlı ekip, Türkiye’de son 8 takım arasına adını yazdırarak, Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı

boksor.jpgKONYASPORLU BOKSÖR 3. OLDU

Konyaspor boks branşı sporcularından Hasan Tekin, 11-17 Mart tarihleri arasında Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonunda yapılan müsabakalarda 3’üncü oldu. Genç sporcu, 52 kişinin katıldığı müsabakalarda ilk gün Uşak, ikinci gün İzmir, üçüncü gün Mersin ve dördüncü gün Fenerbahçe sporcularını geçerek yarı finale yükseldi. Burada Sakarya sporcusuna mağlup olan Tekin, 70 kiloda Türkiye 3.sü oldu.

EMİNE SEÇKİN, DERECEYLE DÖNDÜ

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 5. Uluslararsı Parabadminton Enescup turnuvasına mücadele eden Konyasporlu Emine Seçkin, karışık çiftlerde 3’üncü oldu. 41 ülkeden 300 sporcunun katıldığı ve 2020 olimpiyatlarına puan veren müsabakalarda, yeşil-beyazlı sporcular güçlü rakiplerle mücadele etti. Konyasporlu İlker Tuzcu ilk maçında sakatlanarak sonraki maçlarına çıkamazken, 2 ay gibi bir süre müsabakalardan uzak kalacağı tespit edildi. Diğer sporcularımızdan Zehra Bağlar teklerde son 16’da, Emine Seçkin ise yarı finalde Çinli rakiplerine yenilerek 3’üncü oldu.

Turnuvaya dünyanın en iyilerinin tamamı katıldı. Antalya’nın Kemer ilçesinde yapışan turnuvanın ardından sporcular Emine Seçkin ve Zehra Bağlar ile Antrenör Ahmet Bozdam, Dubai’de başlayan Uluslararası Dubai turnuvasına katıldı. Enescup turnuvasında yarışan olimpiyat adaylarının tamamı burada da yarışacak.

badminton.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.