Konyaspor’u daha zor günler bekliyor

Konyaspor’u daha zor günler bekliyor

Konyaspor kümede kalma yolunda kritik maçları kazanamadı. Yeşil-beyazlı ekibi Yeni Malatyaspor maçından sonra zor bir fikstür bekliyor.

Yeşil-beyazlı ekip Bu maçın ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir takımlarıyla karşılaşacak

Kümede kalma adına zorlu bir süreçten geçen İttifak Holding Konyaspor evinde art arda oynadığı sıralamadaki rakipleri olan Denizlispor, Göztepe ve Kasımpaşa maçlarından sadece 2 puan çıkardı.

Sezonun 2. yarısında sadece Ankaragücü deplasmanında kazanan yeşil-beyazlı ekip 17. haftanın ardından hiçbir maçı kazanamadı.

HER MAÇ FİNAL

Konyaspor’un ligde 10 maçı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan alacağı maksimum puanla ligde kalmak istiyor. Konyaspor kalan 10 maçın 5’ini evinde oynayacak. İç sahada çok kötü bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip 26. hafta Fenerbahçe, 28. hafta Sivasspor 30. hafta Çaykur Rizespor , 32. hafta Medipol Başakşehir ve 34. hafta Alanyaspor maçlarını evinde oynayacak. Konyaspor 25. Hafta Yeni Malatyaspor, 27. Hafta Gençlerbirliği, 29. Hafta Beşiktaş 31. hafta Gaziantep ve 33. hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

BÜLENT KORKMAZ HENÜZ KAZANAMADI

Aykut Kocaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Bülent Korkmaz da kötü gidişi durduramadı.

Yeşil-beyazlı ekip, Korkmaz yönetiminde çıktığı 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak henüz galibiyetle tanışamadı. Konyaspor söz konusu bu dönemde Kayserispor ve Kasımpaşa ile berabere kalırken, Göztepe'ye mağlup oldu. Deneyimli teknik adam, gelecek hakkında umutlu konuşurken, ligde kalacaklarına inanıyor. Konyaspor, Süper Lig'in 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacak

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum