Konyasporlu oyuncular sağlık etkinliğine katıldı

Konyasporlu oyuncular sağlık etkinliğine katıldı

Sağlık sponsor Konya Medicana Hastanesi tarafından organ ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe oyuncular da katılarak destek verdi.

‘Yaşa-Yaşat’ sloganıyla Medicana Konya Hastanesi Organ ve Nakil Merkezleri tarafından düzenlenen ‘Kalbim Tekrar Sevecek’ etkinliği Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü içerisinde yer alan Keykubat Köşkü önünden başlayan yürüyüş ile start verdi.Etkinliğe Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Lütfi Şimşek, hastane yetkileleri, etkinliğe destek veren kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve oyuncular Kadir Kaan Özdemir, Savaş Polat ve Enes Akgün katıldı.

 

Yaklaşık 15 dakika süren yürüyüşün ardından etkinlik alanına gelen topluluğa bir konuşma yapan Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Lütfi Şimşek, organ ve kan bağının önemine dikkat çekerek, böylesine kutsal bir görevin göz ardı edilmeden bir gün sıranın kendisine de gelebileceğini göz önüne alarak insanlar tarafından yerine getirilmesinin bir ödev olduğuna işaret etti.

Konuşmanın ardından etkinliğe destek veren öğrenci topluluklarının temsilcilerine günün anısına plaket, oyunculara ise madalya takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.