Konyasporlu futbolcu: Ne oldu sigara içtiysem

Konyasporlu futbolcu: Ne oldu sigara içtiysem

Torku Konyasporlu oyuncu Volkan Fındıklı, sigara içmesini bu sözlerle savundu.

Torku Konyaspofun genç futbolcusu Volkan Fındıklı'nın sigara içerken görüntülenmesi ve bunu savunması sosyal medyanın gündemine oturdu.

ARAŞTIRIN KAÇ KİLOMETRE KOŞMUŞUM

Genç futbolcu, "Sigara performansını etkiliyor diyenler bir zahmet araştırsınlaro ynadığım maçlarda kaç kilometre koşmuşum. Futbol dünyasında sigara içen tekfutbolcu ben değilim. Ne olmuş yani sigara içtiysem, uyuşturucu mu kullanıyorum?Futbol dünyasının dışında bulunanlara garip gelebilir sporcunun sigara içmesi.İçerisine girince hiç öyle değil ama... Dediğim gibi bu camiada sigarayı içen tek bendeğilim. Sigara performansımı da etkilemiyor" mesajları ile yaptığının 'normal'olduğunu savundu.'Futbolcunun sigara içmesi normal midir?' sorusuna verilen yanıtlar...

RÜŞTÜ: FUTBOL ALEMİNDE SİGARA İÇENLER VAR

Bu bilimsel verilerin açıklayacağı bir durum. Futbol dünyasında sigara içenfutbolcular var. Futbol stresli bir meslek. Bu bir rahatlama yaratabilir. Bilimselaraştırma yapmadan performans etkileniyor denilemez. Sporcu kişinin sigara içmesidoğru değildir ama yadırganmaması da gerekir.

METİN TEKİN: BENDE BÖYLE FOTOĞRAF VERMİŞTİM

İki yönden bakıyorum. Gençlere örnek olması açısından çok kötü bir görüntü.Sadece futbolcu için değil genel olarak sağlığa zararlı sigara içmek. Bende sigaraiçerken bir fotoğraf vermiştim. O fotoğraf çekildikten sonra gençlere örnekolmaması için kullanılmaması gerektiğini söylemiştim. Ama yine de o fotoğrafyayınlanmıştı. Volkan içmeden nasıl bir performans vereceğini bilmediği için bununzararlı olup olmadığını bilemez. Tabi ki ayıp bir şey değil sigara içmek, ama bufotoğrafı vermek gençler için hoş olmayan bir örnek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum