Konyaspor'dan basketbol hamlesi

Konyaspor'dan basketbol hamlesi

Atiker Konyaspor ile basketbol antrenörü Aziz Bekir güçlerini birleştiriyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni dönemde salon sporlarına önem vermeyi planlıyor.

Atiker Konyaspor ile basketbol antrenörü Aziz Bekir güçlerini birleştiriyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni dönemde salon sporlarına önem vermeyi planlıyor. Bu doğrultu da Atiker Konyaspor, basketbol okulları açacak. Geçtiğimiz sezon 1.Lig'den 2.Lig'e düşen Torku Konyaspor Basketbol takımı Baş Antrenörü Aziz Bekir, Konyaspor ile anlaştı. Projenin önümüzde ki günlerde kamuoyuna duyurulması planlanıyor.

ŞUBE DÜŞÜNMÜYORUZ

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, genel kurulda yaptığı açıklamada basketbol okulları açacaklarını ve bu okulların koordinatörlüğü içinde antrenör Aziz Bekir ile anlaştıklarını söyledi. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Basketbol okulu düşünüyoruz. Aziz Bekir ile görüştük ve ön mutabakat sağladık. Önümüzdeki günlerde gündemimize alacağız. Hemen okulumuzu açmak istiyoruz. Öncelikle merkez 3 ilçede basketbol okullarını hayata geçireceğiz. İlk etapta şube düşünmüyoruz. Daha sonra bölgesel basketbol liginden başlayabiliriz. İlk etapta daha küçük yaş gruplarında çocuklarımıza eğitim vermek amacındayız. Basketbol şubesi sonraki konu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.