Konyaspor'da yükseliş devri

Konyaspor'da yükseliş devri

Torku Konyaspor Trabzonspor maçına kilitlendi. Cumartesi günü Osmanlıspor ile hazırlık maçı oynanacak. Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Trabzonspor'u yenerek çıkışlarının süreceğini söyledi

Ligin 26. haftasında,Trabzonspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Son 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmeyen ve 8 puan toplayarak 31 puanla 10. sıraya kadar yükselen yeşil-beyazlı takımda gözler, 5 Nisan’da iç sahada Trabzonspor ile oynanacak maça çevrildi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor dünü de öğle saatlerinde yapılan tek antrenmanla geride bıraktı. Milli takımlarda bulunan iki oyuncu Torje ve Ömer Ali dışında sakat olan Marica ve Mahlangu’nun da katılmadığı antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor. Hedef, Trabzon maçını da kazanarak iyice rahatlamak. Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugünde tek antrenmanla sürecek. Kartallar, Cumartesi günü, 1. lig ekiplerinden Ankara Osamanlıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. Torku Arena’da oynanacak maç saat 15.00’de başlayacak. Pazar günü muhtemelen dinlenecek olan Torku Konyaspor’da Trabzon maçı hazırlıkları Pazartesi günü yeniden başlayacak.

AKSOY:ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, yeşil-beyazlı ekibin futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, Kasımpaşa ve Karabükspor galibiyetleriyle ligde yakaladıkları çıkışla üst sıralara tırmandıklarını, bu tırmanışı Trabzonszpor maçını da kazanarak sürdürmek istediklerini söyledi. Aksoy, “Özellikle Karabükspor deplasmanından alınan galibiyet bize ilaç gibi geldi. Dolayısıyla hem moral hem de üst sıralara tırmanma adına olumlu bir hafta geçirdik. Şimdi bu tırmanışımızı sürdürmek için Trabzonspor maçını kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımız bu maça kazanmak için çıkacaklar ve onun için de hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Trabzonspor maçına en iyi şekilde konstantre olup çıkacağız. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirerek bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Aksoy, lig'de maçlara iyi hazırlanan, iyi konsantre olan ve iyi mücadele eden takımların daha başarılı olduğunu savunarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Spor Toto Süper Lig'de hem yukarıda hem altta mücadele eden takımların iyi işler yaptığını görüyoruz. Çünkü, maçlara iyi konsantre oluyorlar ve kazanıyorlar. Kaybedenler ise iyi hazırlanamamanın ya da iyi konsantre olamamanın sıkıntısını yaşıyorlar. Zaman zaman biz de bu sıkıntıları yaşadığımız için üzüldüğümüz haftalar oldu. İnşallah Kasımpaşa ve Karabükspor maçlarıyla başlayan çıkışımız Trabzonspor maçında da devam edecektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.