Konyaspor'da yönetim temkinli

Konyaspor'da yönetim temkinli

Ulusal ve sosyal medyada ismi ön plana çıkarılan Ljupco Doriev ve Goran Zakaric ile ilgili Konyaspor yönetiminden yalanlama geldi. Yeşil-beyazlı  yöneticiler iki futbolcuyla da ilgilenmediklerini bildirdiler

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da  sezon öncesi kadronun güçlendirmesiyle ilgili çalışmalar dört koldan sürüyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında beklenmeyen, daha doğrusu ismine yakışmayan bir performans sergileyen ve istenilen sonuçları bir türlü alamayan Konyaspor’da, sezonun bitmesiyle birlikte çözümler üretilmeye başladı. Teknik patron Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda takımdan gitmesi istenen futbolcularla yolları ayırmaya başlayan ekibimiz ilk olarak sözleşmesi sona eren Traore ile ayrılık kararını açıkladı. Takımda kalması istenen ancak Konyaspor’un teklifini yetersiz bulan Fofana da yolların ayrıldığı ikinci isim oldu.

SOL TARAFA ARAYIŞ SÜRÜYOR

Burkina Fasolu oyuncu Fofana’nın sarı-kırmızılı Yeni Malatyaspor ile anlaşmasıyla sol kanat transferinde arayışa geçen temsilcimiz bu transferi kamp dönemine kadar bitirmek istiyor. Transfer edilmesi düşünülen futbolcunun ismini sır gibi saklayan yeşil-beyazlı yönetim Türkiye liglerinde daha önce oynamamış bir oyuncuyla temasta. Bu oyuncuyu mutlaka renklerine kazandırmak isteyen Konyashor yönetimi, bu oyuncuya Aykut Kocaman’ın da sıcak baktığı öğrenildi. Son günlerde adları Konyaspor ile anılan  Ljupco Doriev ve Goran Zakaric isimleri ise net bir şekilde yalanlandı. Hem ulusal hem yerel haber kaynaklarınca yapılan haberlerde Konyaspor iki futbolcuyla da anlaşmak üzere olduğu belirtilmişti. Bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, yönetimin transfer noktasında çok aceleci olmayacağı da gelen bilgiler arasında.

JAHOVİÇ MALATYA’DA

Kartal’da transferlerin hem ekonomik, hem de ileriye dönük yapılması planlanırken, kulübün transfer dönemi sonrası yüksek maliyetli oyunculardan da kurtulmayı hedeflediği öğrenildi. Jahovic’i Yeni Malatya’ya satan Yatabare ile de yol ayrımına gelen yeşil-beyazlıların bu iki oyuncu için büyük bir mali yükten de kurtulmuş olacak. Yeni Malatyaspor ile anlaşan Jahovic’in ardından Yatabare’nin ise Sivasspor ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Konyaspor’a sezonluk 1 Milyon 380 bin Euro maliyeti olan Jahovic için 500 Bin Euro civarında bonservis ücreti alınacak. 1 Milyon Euro maliyetindeki Yatabare de giderse Konyaspor iki futbolcunun ayrılmasıyla 15 Milyon TL’nin üzerinde bir mali yükten kurtulup kasasına 3 Milyon TL’nin üzerinde bir para koyacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.