Konyaspor’da yabancılar dönüyor

Konyaspor’da yabancılar dönüyor

Torku Konyaspor’da Gaziantep maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan oyuncular ise tekrar takıma dahil olacak.

Torku Konyaspor’da Gaziantep maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan oyuncular ise tekrar takıma dahil olacak. Oyuncuların da takıma dahil olmasıyla birlikte hazırlıklar tam kadro devam edecek

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta Gaziantepspor'u konuk edecek Torku Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla devam ediyor. Bir günlük iznin ardından önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yeniden topbaşı yapan yeşil-beyazlıların antrenmanına ülkelerinin milli takımlarında bulunan Torje, Belec ve Djalma Campos katılmazken, sakatlıkları geçen Recep Aydın ve Rangelov takımla birlikte çalıştı. Milli takımlarda yer alman futbolcular dünkü çalışmada hazır bulunacaktı. Djalma’nın durumu da bu çalışmada belli olacaktı. Djalma Campos sakat olması halinde tedavisine devam edilecek ve Gaziantep maçı kadrosunda yer alamayacak. Ligde, bu sezon üst sıraları hedefleyen ve yeni teknik kadro ile bu yolda önemli bir ivme kazanan Torku Konyaspor’da, Gaziantep maçı hedefi de galibiyet olarak belirlendi. Kartallar, taraftarlarının desteğiyle Gaziantepspor’u yenerek 3 galibiyeti almayı ve puanlarını 12’ye çıkartmayı amaçlamakta. Torku Konyaspor ile Gaziantepspor arasında Pazar günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçın biletleri de muhtemelen yarın stat gişelerinden, kule site satış noktasından ve internetten satışa çıkartılacak.

RECEP ÇINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.