Konyaspor’da  son rötuşlar

Konyaspor’da son rötuşlar

Torku Konyaspor’da Eskişehirspor maçı hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi üç puan

 
Lige Milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık aradan sonra Eskişehirspor ile 12. hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Dossa Junior ve Tomas Borek’in katılmadığı antrenmanlarda basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlı takımda moral iyi. Bugün yapılacak antrenmanla hazırlıkları tamamlayacak olan Kartallar tesislerde dinlenmeye çekilecek. Maçın biletleri bugün de ilgili satış noktalarından ve stat gişelerinden temin edilebilecek. 
Torku Konyaspor, Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçıyla 3 hafta aradan sonra taraftarlarıyla buluşacak.  
Ligin 10. haftasında iç sahada Gençlerbirliği ile karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Torku Konyaspor, 11. hafta deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele etmiş, geçen hafta da Kasımpaşa ile hazırlık maçında İstanbul’da karşı karşıya gelmişti. 
 
ESKİŞEHİR GALİBİYETE HASRET
Torku Konyaspor’un yarınki rakibi Eskişehirspor 9 haftadır galibiyete hasret. Ligin 2. Haftasında  sahasında Sivasspor’u 4-2 yenerek ilk ve tek galibiyetini alan kırmızı-siyahlı ekip bu maçtan sonra galibiyete hasret kaldı. Sezonun 3. Hafta maçında Çaykur Rize ile berabere kalan Eskişehirspor bu maçın ardından ise hiç puan alamadı.  Kırmızı- siyahlı ekip 11 maçta 1 galibiyet bir beraberlik 9 yenilgi alarak sadece 4 puan topladı ve ligin son basamağında haftayı tamamladı. 
 
KONYASPOR  3 HAFTADIR KAZANAMIYOR
Ligin 8. haftasında iç sahada Gaziantepspor’u yenen Torku Konyaspor bu maçın ardından galip gelemedi.  Ligin 10. haftasında iç sahada Gençlerbirliği ile karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Torku Konyaspor, 11. hafta deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele etti ve bu maçtan da 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Kartal geçen hafta  ise özel maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi ve bu müsabakada golsüz sona erdi. Yeşil beyazlı ekip Eskişehir karşısında bu galibiyet hasretini dindirerek yeni bir çıkış ve seri başlatmak istiyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.