Konyaspor'da savunma alarmı

Konyaspor'da savunma alarmı

Atiker Konyaspor’da savunmanın sağ ve soluna transfer düşünülürken alternatif stoper oyuncuların kiralanması bu mevkiye de transferi zaruri hale getirdi. Şuanda yeşil-beyazlı ekibin bu mevkide 3 oyuncusu bulunuyor

Atiker Konyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Kaleye İsveçli kaleci Patrik Carlgren’i transfer eden ve Traore için gün sayan yeşil-beyazlı ekipte savunma 3 transfer istiyor.  

STOPERE TRANSFER YAPILACAK

Atiker Konyaspor’da stoper mevkiinde forma giyen Ali Turan Jagos Vukovic ve Selim Ay’ın dışında oyuncu bulunmuyor.  Sezonu Samsunspor’da kiralık olarak geçiren Abdülkerim Bardakçı’nın kamp kadrosuna alınmaması  kamp kadrosuna dahil edilen Candemir Aktav’ın da Adana Demirspor’a transfer olması bu bölgeye takviyeyi zorunlu hale getirdi.

CANDEMİR ADANA DEMİRSPOR’DA 

Adana Demirspor Kulübü, Can Demir Aktav ile anlaştıklarını açıkladı. Atiker Konyaspor’un kiralamayı düşündüğü Can Demir Aktav, memleketinin takımı Adana Demirspor’a transfer oldu.

Adana Demirspor Kulübü transferi açıkladı. Yapılan açıklamada, “Kulübümüzün prensipte anlaştığı Konyaspor'da forma giyen Adanalı futbolcu Can Demir Aktav, Özel Algomed Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrollerinde öncelikle kan değerlerine bakılan Can Demir Aktav, sırasıyla efor ve solunum testine girdi. Daha sonra da MR'ı çekilen oyuncu sağlık kontrolleri tamamladı. Sağlık kontrollerinin ardından Can Demir Aktav ile resmi sözleşme imzalanacak” denildi.

VOLKAN VE JONSSON STOPER OYNADI

Stoper mevkiine alternatif isimler transfer etmek isteyen Atiker Konyaspor’da Volkan Fındıklı ve Jens jonsson geçtiğimiz sezonda teknik direktör Aykut Kocaman tarafından stoper mevkiinde  görevlendirilmişti. Fındıklı Anadolu Selçukspor’da stoper oynarken Aykut Kocaman tarafından Atiker Konyaspor’da ön libero oynamaya başladı. Volkan ve Jens Jonsson Mustafa Reşit Akçay tarafından da bu şekilde değerlendirilebilir. Reşit Akçay stoper mevkiine bu şekilde bir alternatif üretirse transfere gerek kalmayabilir.

KANATLARA KESİN TRANSFER YAPILACAK

Yeşil-beyazlı ekip transferde önceliği alternatifi bulunmayan sağ ve sol beke verdi. Mehmet Uslu ile sözleşme yenilemeyen Atiker Konyaspor Skubic ve Douglas’a alternatif isimler transfer edecek. Yeşil-beyazlı ekip bu bölgelere en kısa sürede transfer yaparak savunma problemini çözmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum