Konyaspor’da sağ bek sıkıntısı

Konyaspor’da sağ bek sıkıntısı

İttifak Holding Konyaspor’da Gençlerbirliği maçı öncesinde sağ bek sıkıntısı yaşanıyor. Bu bölgede oynayan Skubic ve Ömer Ali’nin kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle teknik direktör Bülent Korkmaz farklı alternatif arayışında

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi yeşil-beyazlı ekipte sağ bek sıkıntısı yaşanıyor. Bu bölgede oynayan Skubic ve Ömer Ali Fenerbahçe maçında gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştü. Orta saha oyuncusu olan Ömer Ali Skubic’in alternatifi olarak görev yapabiliyordu. Ancak tecrübeli oyuncunun da kırmızı kart cezalısı olması Bülent Korkmaz’ı düşündürüyor.

KOCAMAN SKUBİC’İN MEVKİSİNE TRANSFER İSTEMEDİ

Geçtiğimiz sezonlarda performansı ile taraftarın gönlüne taht kuran Nejc Skubic bu sezon çok kötü bir performans ortaya koyuyor. Skubic’in bu kötü performansına rağmen teknik direktör Aykut Kocaman sezon başında ve ortasında sağ beke transfer istemedi. Sol beke birçok takviye yapılırken bu bölgede Skubic ve Opanasenko bulunuyordu. Opanasenko ile de yolların ayrılması ile birlikte bu bölgenin tek oyuncusu Skubic kaldı. Skubic’in tek kalması ve performansının düşük olmasına rağmen Aykut Kocaman bu bölgeye takviye istemedi.

ALTERNATİF KİM OLACAK ?

Aykut Kocaman Skubic’in alternatifi olarak orta saha oyuncusu Ömer Ali’yi o bölgede görevlendiriyordu. Ancak bu bölgenin 3. bir alternatifi bulunmuyordu. Fenerbahçe karşısında bu iki oyuncu da kırmızı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Takımın başında bulunan Bülent Korkmaz’ın bu bölgede nasıl bir alternatif kullanacağı taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Korkmaz daha önce Galatasaray’da sağ bek olarak görev yapan Ali Turan’a mı şans verecek ? Yoksa sol bek oyuncularından birini bu bölgeye çekerek farklı bir alternatif mi deneyecek ?. Bu soru Gençlerbirliği maçının kadrosu açıklandığında cevap bulmuş olacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, bugün öğleden sonra Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde soğuk bir havada yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Antrenmanda takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Uğur Demirok, Farouk Miya ile Marin Anicic yer almadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman topla yapılan çabukluk hareketleri ile gruplar halinde yapılan 7'ye 3 ve 5'e 5 oyunlar ile devam etti. Antrenman çift kale maç ile sona erdi. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde antrenmanlara oyuncular ve teknik ekip dışında kimse alınmıyor. Tesisler de Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Takım içinde virüs konusunda panik yaşanırken, kulübün sağlık heyeti bu noktada oyuncuları detaylı olarak bilgilendiriyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum