Konyaspor'da moraller yerinde

Konyaspor'da moraller yerinde

Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Atiker Konyaspor'da moraller tavan yaptı. Galibiyeti değerlendiren Musa Araz, Ferhat Öztorun ve Skubic 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti

Süper Lig'in 2.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda ağırladığı Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Atiker Konyaspor'da moraller yerinde.Yeşil-beyazlılarda maçı değerlendiren Nejc Skubic, Ferhat Öztorun ve Musa Araz, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken daha çok çalışarak daha iyi skorlar almak istediklerini ifade etti.

BÖYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Gençlerbirliği maçında şık bir kafa golüne imza atan Nejc Skubic, Konyaspor'un sloven sağ beki Nejc Skubic yaptığı açıklamada, "Ben profesyonel bir futbolcuyum, eğer iyi bir oyun sergiliyorsam ve bunu da takım arkadaşlarıma yardımcı olabilecek şekilde sergileyebiliyorsam benim için en iyisi budur. Görevimi layıkıyla yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sezonun ilk haftalarında böyle güzel bir galibiyet almak ve lige böyle devam etmek bizim için son derece önemli" dedi.

İYİ FUTBOL OYNUYORUZ

"Tabi ki geçen seneye kıyasla biraz daha farklı ve iyi futbol oynuyoruz" diyen Skubic sözlerini şöyle tamamladı: "Birçok arkadaşımız aramıza katıldı ve bu arkadaşlarımız da bize, takımımıza çok çabuk uyum sağladı. Olabilecek en kısa süreçte hızla adapte oldular. Bugün 3-0’lık bir galibiyet elde ettik. Geçen haftaya baktığımızda da galibiyete çok yakındık. Bundan sonra çok daha İyi olacağımıza inanıyorum."

VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Atiker Konyaspor’da Gençlerbirliği maçının yıldızı Musa Araz ise yaptığı açıklamada, “Attığım 2 gol için çok mutluyum. Üstelik bu golleri evimizde oynadığımız bir karşılaşmada bu stadyumda kaydettim.  Bizim için önemli olan kazanmaktı, kazandık ve 3 puanı aldık. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var. Son derece önemli bir müsabaka. Ancak bu karşılaşmaya da kazanmak için çıkacağız. Pazar günü yine 3 puan alabilmek için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Taraftarımız bizim için çok önemliler. Geldiğimden beri hep hissettim, hissettirdiler, benden çok büyük beklentileri vardı. İnşallah bu beklentileri çok çalışarak karşılamaya gayret edeceğim. Bugün 2 gol attım. İnşallah atmaya devam edeceğim ama bugün bizim için zordu. Çünkü taraftarsız oynadık. Tesise kadar geldiler, konvoyla bizi stadyuma kadar getirdiler. Bizim için çok iyi bir başlangıçtı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZTORUN GELECEKTEN UMUTLU

Atiker Konyaspor'un yeni sol beki Ferhat Öztorun, gelecek adına umutlu konuştu. Gençlerbirliği maçında mükemmel bir asist yapan Ferhat Öztorun'un açıklamaları şu şekilde: "Bizim için hem zor hem de önemli bir maçtı. Kendi sahamızda oynuyoruz, seyircimiz yok, seyircimizin olmaması dezavantaj o yüzden bir eksik olduğumuz bu karşılaşmayı kazanmak önemliydi. Çok güzel oynadık ve haklı bir galibiyet aldık. Dediğiniz gibi sezon başı kampı yeni bitti, maçlar yeni başladı ve her geçen maç, form grafiğimizin üstüne koyarak devam ediyoruz. Fizik kapasitemiz hala yüzde 100 değil. Yüklemeye açığız. Dolayısıyla yakın süreçte daha iyi olacağız. Hedefimiz, bu formumuzu bu performansımızı en iyi şekilde devam ettirip bu uzun maratonda çok daha iyi sonuçlar elde etmek."

TARAFTAR ÖNEMLİ BİR GÜÇ

"Tesislerimizden stadyuma kadar konvoy halinde geldik" diyen tecrübeli futbolcu konuşmasını şöyle tamamladı: "Taraftarlarımızın bizim yanımızda olduklarını biliyoruz. Keşke cezamız olmasa da stadın içinde bulunup bize destek verebilselerdi, belki daha farklı bir oyun olurdu. Taraftar çok önemli bir güç, Konyaspor’un taraftarı da çok güçlü. İnşallah en kısa sürede cezamız biter taraftarımıza kavuşuruz ve çok daha güzel galibiyetler alırız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.