Konyaspor’da  Milli gurur

Konyaspor’da Milli gurur

Atiker Konyaspor oyuncularının milli takımda forma giyerek başarılı olması nedeniyle büyük bir gurur yaşadı. Sezonun en başarılı kalecisi olan Serkan Kırıntılı, ilk kez milli formayı giyerken yeşil-beyazlı ekibin genç golcüsü Mücahit Can ve sağ bek Savaş


 

 

 

Atiker Konyaspor’un 3 oyuncusu milli takımlarda forma giyerek Konya’yı gururlandırdı. Sezonun en başarılı kalecisi olan Serkan Kırıntılı, ilk kez milli formayı giyerken yeşil-beyazlı ekibin genç golcüsü Mücahit Can ve sağ bek Savaş Polat da U20 milli takım için ter döktü.  Mücahit Can Japonya maçında attığı 2 golle millilere galibiyeti getirirken performansı ile büyük beğeni kazandı

A Milli Futbol Takımı'nın İran ile oynadığı hazırlık maçında kaleci Serkan Kırıntılı, ilk kez milli formayı giydi.

Atiker Konyaspor'un başarılı eldiveni Serkan Kırıntılı, İran maçına ilk 11'de başladı. Ligin en formda kalecisi olan Serkan, ilk kez bir A Milli Takım formasını giydi. Bu maçla beraber yeşil-beyazlı temsilcimizin uzun süredir devam eden milli hasreti sona erdi.

BENİM İÇİN BÜYÜK GURUR

İran ile oynanan maça ilk 11’de başlayarak ilk kez A Milli Takım formasını giyen Atiker Konyaspr'un başarılı eldiveni Serkan Kırıntılı, maçtan sonra konuştu

Serkan Kırıntılı, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “A Milli formayı ilk kez giymek çok büyük bir gurur, büyük bir onur. Uzun zamandır beklediğim bir andı. Elimden geldiği kadar iyi oynamaya çalıştım. Takımıma katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana..İran takımı Dünya Kupası'na gidecek. Elemelerde yenilmemişler iyi bir takım. Volkan'ın sakatlığında hocamız bana formayı verdi. Hocamıza bana bu şansı verdiği için teşekkür ederim Ufak tefek hatalar oldu ancak onlarda görmezden gelinsin” dedi.

322ad54166c44087a7393f95bde225ef.jpg

MÜCAHİT CAN VE SAVAŞ DA MİLLİ FORMAYI GİYDİ

U20 Milli Takımımız, Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenen Maurice Revello Turnuvası'ndaki ilk maçında Japonya'yı Mücahit Can Akçay'ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Vitrolles kentindeki Jules Ladoumegue Stadı'nda oynanan maçta gollerimizi 66 ve 80. dakikada Atiker Konyaspor’un genç golcüsü Mücahit Can Akçay atarken, Japonya'nın tek golünü 49. dakikada Koji Miyoshi kaydetti.

Maçın 65.dakikasında oyun giren Mücahit, attığı iki golle maça damga vurdu. Ay-yıldızlı ekipte Kubilay Kanatsızkuş 77. dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Bir diğer Konyasporlu futbolcu Savaş Polat da maça ilk 11’de başladı ve 90 dakika forma giydi. 

 Milliler, turnuvadaki ikinci maçını 31 Mayıs Perşembe günü Kanada ile oynayacak.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.