Konyaspor'da “kupa” mesaisi

Konyaspor'da “kupa” mesaisi

Ligin 14. haftasında, Cumartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası maçında Kocaeli birlikspor'u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak

BİLETLER 3 TL

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye kupasında bugün Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak ve AKV Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Oktay Taş yönetecek. Taş’ın yardımcılıklarını Mehmet Kaan Bingül ve Bilal Gölen yaparken, 4. hakem ise Dilek Koçbay. Spor Toto Süper Lig'de 20 puanla 7. sırada yer alan ve kupada da iddialı olan Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Karşılaşmayı taraftarlar 3 TL karşılığında alacakları biletlerle izleyebilecekler. Bu maçta Passolig kartı ve kombine biletleri geçerli olmayacak.

YEDEKLER SAHADA

Ligin 14. haftasında, 5 Aralık Cumartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da bazı oyuncular bugünkü maçta dinlendirilecek. Buna göre teknik adamların ligde süre alamayan veya az oynayan futbolculara şans tanıyacakları öğrenildi. Böylece, Selim Ay, Volkan Fındıklı, H. İbrahim, Bajiç, Selçuk Ali Baz, Kibong, Vedat, Abdülkerim, kaleci Felgueiras, Borek gibi futbolcular Kocaeli Birlikspor’a karşı oynama şansı bulacak. Ayrıca, Sissoko, Traore ile Meha’nın da bugün forma giymesi beklenirken, yeşil-beyazlı camida, bugün oynanacak olan kupa maçının kazanılarak, kupada da yola devam edileceği öğrenildi.

KOCAELİ BİRLİK CEPHESİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor, Ziraat Torku Konyaspor maçından umutlu. Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda Torku Konyaspor karşısına çıkacak olan yeşil-siyahlıların hedefi sahadan istediği bir sonuçla ayrılmak. Son maçında Keçiörengücü'nü 5-0'lık farklı skorla yenen yeşil-siyahlılarda moraller üst seviyede. Torku Konyaspor maçı öncesi takımda eksik ya da cezalı futbolcu bulunmazken, kafile dün sabah Konya'ya karayoluyla geldi. Bugün oynanacak maçta rakibi karşısında iyi bir mücadele ortaya koymak istiyen Kocaeli Birlikspor'da hedef sürpriz yapmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.