Konyaspor’da kongre günü

Konyaspor’da kongre günü

Atiker Konyaspor’un kuruluş tarihinin değişmesi için alınan olağanüstü genel kurul kararı bugün yapılacak 18.30’da Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak oturumla gerçekleştirilecek.

Atiker Konyaspor’un kuruluş tarihinin değişmesi için alınan olağanüstü genel kurul kararı bugün yapılacak 18.30’da Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak oturumla gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde ise 3 Ekim tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak

Atiker Konyaspor'da  olağanüstü genel kurul bugün gerçekleştirilecek. Genel kurulla ilgili olarak Konyaspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Konyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun 05.09.2016 tarih ve 00–764 sayılı kararı ile Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündem maddelerine göre 26 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 18:30'da Konya Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda (Çimenlik Mah. Aslanlı Kışla Cad. Karatay / Konya) adresinde yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 3 Ekim 2016 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılmasına, Değerli Dernek Üyelerimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur”.

KURULUŞ TARİHİ DEĞİŞECEK

Atiker Konyaspor Kulübü’nün Kuruluş tarihi yapılacak olağanüstü genel kurulda değişecek.  Yeşil-beyazlı kulübün kuruluş tarihi 22 Haziran 1922 olarak kayıtlara geçecek. Konuyla ilgili Konyaspor kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “3 Temmuz’da yapılan Yüksek Danışma Kurulu toplantısında oy birliğiyle alınan kulübümüzün kuruluş tarihinin değiştirilmesine yönelik karar, ülkemizin olağanüstü günler yaşadığı dönemde kısa süreliğine askıya alınmıştı. Atiker Konyaspor Yönetim Kurulumuz tavsiye kararının bir an önce hayata geçirilmesi için harekete geçti. Yönetim Kurulumuz, hem kuruluş tarihimizin aslına rücu etmesi hem de gelişen, büyüyen Atiker Konyaspor’umuzun yönetim kadrosunu daha da güçlendirmek için Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.  Olağanüstü Genel Kurul çoğunluk sağlanması halinde 26 Eylül Pazartesi günü, sağlanamadığı takdirde 3 Ekim 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.  Atiker Konyaspor Kulüp Başkanımız Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, kararın camiamıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

YÖNETİCİ SAYISI DÜŞÜYOR

Şu ana kadar başkanlığa adaylığını açıklayan olmazken mevcut Başkan Ahmet Şan’ın yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan yeni dönemde yönetici sayısının düşmesi bekleniyor. Atiker Konyaspor’da yönetici sayısının 11 ya da12'lere kadar düşürülmesi ve güçlü bir yönetimle yola devam edilmesi düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.