Konyaspor'da işler yolunda

Konyaspor'da işler yolunda

Kartal, 4. sıraya oturdu. Trabzonspor galibiyetiyle moral ve güven tazeleyen ve geleceğe daha ümitli bakan yeşil-beyazlı takımda gözler, 17 Ekim’de iç sahada Gaziantepspor ile oynanacak maça çevrildi

MORALLER SÜPER

Torku Konyaspor’da  Trabzonspor maçı sonrası verilen üç günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlılara haftanın ilk antrenmanını bugün yapacak.Ligde, son üç hafta da 7 puan toplayan ve oynadığı 4 deplasman maçında da yenilmeyerek 4. sıraya yükselen Torku Konyaspor’da moral süper. Trabzonspor galibiyetiyle moral ve güven tazeleyen ve geleceğe daha ümitli bakan yeşil-beyazlı takımda gözler, 17 Ekim’de iç sahada Gaziantepspor ile oynanacak maça çevrildi. Torku Konyaspor’da, bugün başlayacak çalışmalara Ümit milli takımda bulunan Vedat Bora, Ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Junıor, Meha, Rangelov ve Bajiç katılmayacak. Kaya, Marica ve Sissoko’nun tedavilerine ise devam edilecek. 

KARTAL 4. SIRADA

Spor Toto Süperi ligde 7. haftanın sonunda, Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz hafta aynı puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle puan farkını 2’ye çıkardı. Beşiktaş ile birlikte Galatasaray’ın da kazandığı hafta da Trabzonspor yenildi, Fenerbahçe ise Akhisar ile berabere kaldı. Buna göne, 16 puanlı lider Beşiktaş’ı 14’er puanla Galatasaray ve Fenerbahçe izlerken, Konyaspor ise 12 puanla 4. sıraya kadar yükseldi.

Ligde 7. hafta da oynanan maçların 2’sini ev sahibi ekipler kazanırken, 4 maçta ise Konyaspor, Galatasaray, Bursaspor ve Beşiktaş deplasmandan 3 puanla döndü. 3 maç ise berabere sonuçlandı.   Hafta sonunda oynanan maçlarda toplam 26 gol atıldı. Sadece Antalyaspor-Kasımpaşa maçında gol sesi çıkmazken, 2-3 sonuçlanan Çaykur Rizespor-Bursaspor maçı ise en gollü karşılaşma olarak istatistikleri geçti.

Gol krallığı yarışında ise 6'şar golle Beşiktaşlı Gomez, Çaykur Rizesporlu Kweuke ve Bursasporlu Necid ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuları, 5 gollü Osmanlısporlu Ndiaye ve Antalyasporlu Eto'o takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.