Konyaspor'da iskelet kadro kuruluyor

Konyaspor'da iskelet kadro kuruluyor

Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'da devam eden Torku Konyaspor, bir taraftan yoğun antrenmanlarla çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da özel maçlarla iskelet kadroyu bulmaya çalışıyor

Torku Konyaspor'da Hollanda kampı neşe ve uyum içerisinde devam ediyor.  Birinci dönem kamp çalışmalarını Isparta Davraz’da gerçekleştiren ve iki günlük izinin ardından pazartesi günü Hollanda’ya giderek Arnhem kasabasındaki Papendal Sport hotel de kampa giren yeşil-beyazlıların kampı yoğun antrenmanlar ve özele maçlarla sürüyor. Önceki akşam toplarla yapılan ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Daha sonra taktik ağırlıklı biri çalışma yapıldı ve antrenman çift kale maçla sona erdi.

ÇİFT MAÇ YAPTILAR

Torku Konyaspor, Hollanda kampında ilk hazırlık maçını dün öğleden sonra Azerbaycan Süper Lig takımlarından Qabala ile oynadılar. Kartallar, programda olmayan, ancak sonradan özel maçlar serisine eklenen bu karşılaşmanın ardından, akşam özele maç programı gereği, Beckum Sahası'nda Hollanda Eredivese ligi takımlarından FC Twente ile karşı karşıya geldiler. Yeşil-beyazlılar her iki maçta da değişik kadrolarla  mücadele etti. Böylece teknik adamlar tüm oyunculara şans vererek görme olanağı buldu.

SIRADAKİ ADO DEN HAAG

Torku Konyaspor, Hollanda kampında üçüncü hazırlık maçını ise, 26 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30’da Terrein Laakkwartier Den Haag sahasında Ado Den Haag ile yapacaklar. Temsilcimiz, kamp boyunca bunun dışında 3 hazırlık maçı daha oynayacak ve Hollanda kampı 4 Ağustos’ta sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.