Konyaspor'da icra zamanı

Konyaspor'da icra zamanı

Konyaspor İcra Kurulu üyeleri, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi sahibi Rifat Tankut ve Spor Müdürü Recep Çınar ile bir araya gelen “İcra Kurulu” üyeleri, bilgilendirme yaptılar

Torku Konyaspor yönetimi yeni sezon öncesinde yeni bir yapılanmaya giderek, kurumsallaşma noktasında dev bir adım attı. Yeşil-beyazlı ekibin bir futbol takımı olmaktan ziyade bir kulüp olabilmesi için böyle bir adımın atılması spor çevrelerinde de memnunlukla karşılandı. Torku Konyaspor'da görev yapacak olan “İcra Kurulu”nun ilk hedefi gelirlerin arttırılması ve kulubün marka değerinin artırılması için  çalışmalar yapmak. Kulübün ekonomik sıkıntı çekmemesi için öncelikle Torku'nun isim sponsorluğunun devamı için görüşmeler başlatıldı ve bununla ilgili çalışmalar sürüyor.

100.20150517121810.jpg

HERKES SORUMLULUK ÜSTLENMELİ

Yeşil-beyazlı kulübün daha iyi temsil edilmesi noktasında kararlı olan Konyaspor İcra Kurulu üyeleri,  Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi sahibi Rifat Tankut ve Spor Müdürü Recep Çınar ile bir araya gelen “İcra Kurulu” üyeleri, Torku Konyaspor kulübünün bundan sonraki dönemleriyle ilgili bilgilendirme yaptılar.  Başka bir deyişle de bilgi alış-verişinde bulundular. Konuyla ilgili düşüncelerini açıklayan Asbaşkanlar Mustafa Oral, Hüseyin Polat ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar,  “Torku Konyaspor'un önümüzdeki dönemlerde daha iyi şartlarda ve profesyonelce yönetilmesi için kulübün sorunlarının en aza indirilmesi lazım. Öncelikle kulüpte görev alan tüm yöneticilerin aidiyetlerini yerine getirmeleri ve sorumluluk almaları için adımlar attık, kurullar oluşturduk. Kulübün futbol anlamındaki başarısını sürdürebilmek için kalıcı gelirlere ihtiyaç var. Bunun için de Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bazı şirketlerinin Konyaspor tarafından işletilmesi ciddi bir kaynak yaratabilir. Bu konuda da görüşmeler yapacak ve inşallah sonuç alacağız.”

Merhaba Gazetesi Sahibi Rifat Tankut ise ziyaretten son derece memnun olduğunu, Konya'da doğan, Konya'da doyan insanlar olarak herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizerek, “bu ziyaretler, bu toplantılar sözde kalmaması için bir kayıt altına alınmalı ve bu çalışmalara bir şekil verilmeli” dedi.

 İCRA KURULU BASINLA BİRARAYA GELDİ

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan “İcra Kurulu” Basın Sözcüsü Ahmet Baydar'ın ev sahipliğini yaptığı yemekte basın mensuplarıyla yemekli sohbet toplantısında bir araya geldi.Yemeğe Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, As Başkanlardan Mustafa Oral, Hüseyin Polat, Ali Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Başoda ile gazete ve TV temsilcileri katıldı. Yemeğin ardından gerçekleşen sohbet toplantısında basın mensuplarına İcra Kurulu ile ilgili bilgiler veren As Başkan Mustafa Oral, "Konyaspor'da yeni bir yapılanmaya gidildi ve yönetimde yer alan tüm arkadaşlarımızın eşit ölçüde katılımını sağlamak amacıyla kurullar oluşturduk. Bu kurullar kendi görev alanları dahilinde Konyaspor'umuzun kalıcı gelirlere sahip olarak başarılı olması için çalışmalar yapacakk. Bu noktada Konya'nın tüm kesimlerinin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum