Konyaspor’da Hollanda günleri

Konyaspor’da Hollanda günleri

Atiker Konyaspor Bolu Gerede’de yapılan birinci etap kampının ardından ikinci etap kampı için Hollanda’ya gitti. TSİ 16:00’da Hollanda’da bir araya gelen futbolcula, Buunderkamp Hotelde 11 gün sürecek ikinci etap hazırlıklarına start verdi.

İLK GÜN TEK ANTRENMAN

Konyaspor kampın ilk gününü tek antrenmanla geçirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde TSİ 18:00’daki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

Oyuncular 3 seri üzerinden yapılan koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından 5’e 2 oynadı.

Yeşil-beyazlı ekibin Hollanda’da yaptığı ilk antrenman çift kale maç ile sona erdi.

MOKE VE ETO’O HOLLANDA’DA

Atiker Konyaspor’un Hollanda Arnheim Buunderkamp Hotelde yaptığı ikinci etap hazırlık kampında Moke ve Eto’o da yer aldı. Yeşil-beyazlı ekibin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Ali Turan, Serkan Kırıntılı, Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Petar Filipovic, Nejc Skubic, Wilfred Moke, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Ertuğrul Taşkıran, Mücahit Atalay, Moryke Fofana, Deni Milosevic, Jens Jonsson, Musa Araz, Amir Hadziahmetovic, Vedat Bora, Samuel Eto’o, Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Abdou Razack Traore, Yevgen Opanasenko, Marko Jevtovic, Mücahit Can Akçay, Sertan Yiğenoğlu, Ali Yaşar, Uğur Demirok, Ahmet Çolak, Savaş Polat”

İKİNCİ GÜN ÇİFT İDMAN

İkinci etap kamp hazırlıkları için Hollanda Arnheim’de bulunan Atiker Konyaspor kampın 2. Gününü çift antrenmanla tamamladı. Güne TSİ 11:00’da yaptığı antrenmanla başlayan yeşil-beyazlı ekip

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler nezaretinde çalıştı. Antrenmana takımdan ayrı olarak çalışan Petar Filipovic ve Musa Araz katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan 5’e 2 ile devam eden antrenmanda oyuncular iki grup halinde tempolu koşu çalışması yaptı. Çalışma gruplar halinde dönüşümlü olarak oynanan çift kale ve minyatür kale maçlarla sona erdi.

Atiker Konyaspor, günü akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla ikinci etap kampı için bulunduğu Hollanda’da ikinci günü geride bıraktı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde TSİ 18:00’da başlayan antrenmanda Petar Filipovic ve Musa Araz takımdan ayrı olarak fizyoterapist Furkan Heyik yönetiminde çalıştı. Koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başlayan 5’e 2 ile başlayan antrenman savunma hücum organizasyonları çalışması ile devam etti.

Oyuncular taktik çift kale maç ve gol çalışması ile antrenmanı tamamladı. Atiker Konyaspor dünü ise hazırlık maçı oynayarak geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.