Konyaspor'da hedef ilk yedi

Konyaspor'da hedef ilk yedi

Süper Lig'de 7 haftadır yenilmeyen Torku Konyaspor’da, hedef ligi ilk 7 takım arasında bitirmek olacak. Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdüren Kartal'ın tek düşüncesi maçı kazanmak

Torku Konyaspor'da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları devam ediyor. Mersin  deplasmanına galibiyet için gidecek olan yeşil-beyazlıların hedefi ligi  ilk 7 takım arasında bitirmek olacak.  Konyaspor'da Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya Konyasporlu taraftarlar alınmayacak. Bir günlük izinin ardından Salı günü topbaşı yapan Kartların ilik antrenmanına tedavilerine devam edilen Uğur İnceman, Vukovic, Benjamin Fuchs, Mario Felgueiras, Kenan Özer ve Ciprian Marica katılmadı. Torku Konyaspor dünü de Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yaptığı tek antrenmanla geçirdi. Bugün taktık çalışacak olan yeşil-beyazlı takımda Marica ve sarı kart cezalısı Ali Çamdalı forma giyemeyecek. Diğer futbolcuların durumu ise yarın belli olacak.

Taraftarlar alınmayacak

Öte yandan, Torku Konyaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında Cumartesi günü Tevfik Sırrı Gür stadında oynanacak maça Konyasporlu seyirciler alınmayacak. Konuyla ilgili Torku Konyaspor kulübünden şu açıklama yapıldı.

“Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu'nun 1 Nisan 2015 tarihinde yaptığı toplantıda, Mersin İdmanyurdu kulübünün başvurusu sonrasında alınan karar gereği; 2 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Mersin İ.Y.-Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçına taraftarlarımız alınmayacak.”

KARTAL'IN ZOR DÖNEMİ

Torku Konyaspor,. Ligde geride kalan 6 hafta da zor maçlara çıkacak. Kartallar bu karşılaşmaların 2’szini iç sahada, 4’ünü deplasmanda oynayacak. Bu hafta Mersin İdmanyurdu, ardından Galatasaray ile iki hafta üst üste deplasmanda mücadele edecek olan temsilcimiz, 31. hafta da Gençlerbirliği’ni konuk edecek. 32. hafta yine şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan yeşil-beyazlılar, 33. hafta Çaykur Rizespor maçıyla taraftarlarına veda edecek. Torku Konayaspor lig perdesini Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçla kapatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.