Konyaspor'da hedef cimbom

Konyaspor'da hedef cimbom

Ligin 20. haftasında, Cumartesi günü Galatasaray ile deplasman karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar da bu maçın hazırlıkları bugün Kayacık tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak

GÖZLER GALATASARAY'DA

Torku Konyaspor’da kupa heyecanı dindi. Gözler, bir hafta aradan sonra oynanacak lig maçlarına çevrildi.  Ziraat Türkiye kupası son 16 maçında Antalyaspor’u yenerek çeyrek finale kalarak bir başarıya daha imza atan Torku Konyaspor’da futbolculara bir gün izin verildi. Ligin 20. haftasında, Cumartesi günü Galatasaray ile deplasman karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar da bu maçın hazırlıkları bugün Kayacık tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak.  Ligden sonra Ziraat Türkiye kupasında da başarıya koşan Torku Konyaspor’da, Galatasaray maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmamakta. Kartallar, ilik yarıda Konya’da oynanan maçta farklı yenildikler rakibinden bu kez puan almayı amaçlamakta.  Torku Konayaspor'da Galatasaray maçının hazırlıkları Cuma günü öğleden sonra yapılacak taktik antrenmanla tamamlanacak ve takım akşam saatlerinde İstanbul’a uçacak.

KARTAL KUPADA 3. KEZ ÇEYREK FİNALDE

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’da tarihinde 3. kez çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Yeşil-beyazlılar pazar günü Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek tarihinde 3. kez çeyrek finale yükseldi. Kupada daha önce 2004 ve 2005 yıllarında yarı final oynayan Torku Konyaspor, 2004 yılında Trabzonspor’a 2-1, 2005 yılında ise Denizlispor’a penaltılarla 6-5 mağlup olarak elenmişti. Kupada dün oynanan son 16 turu maçında kendi sahasında Antalyaspor’u 82. dakikada defans oyuncusu Vukovic’in attığı tek golle geçen yeşil-beyazlılar çeyrek finale adını yazdıran takımlar arasında yer aldı.

BAYDAR: BAŞARIYA İNANDIK

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kupada yenilgisiz bir şekilde devam ettiklerini söyleyerek, “Kupada ilk olarak gruptan çıkmak daha sonra da gidebildiğimiz en son noktaya kadar gitmek istiyorduk. Dün son 16 turu maçında sahamızda Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldik. Çeyrek finalde karşılaşacağımız rakibimiz yarın belli olacak. Şu ana kadar kupada namağlup yolumuza devam ediyoruz. Kupada neden final oynayıp kupayı müzemize koymayalım. Bunu başaracak gücümüz var. Bu sezon ligde yakaladığımız başarıyı Ziraat Türkiye Kupası’nda da sürdürüyoruz. Buna hem şehir hem de takım olarak inandık. Futbolcularımız bu inanmışlığın gereğini sahada aldığı galibiyetlerle gösteriyor. Teknik ekip ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.