Konyaspor'da hedef '3' puan

Konyaspor'da hedef '3' puan

Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde sürdüren Torku Konyaspor'da gözler galibiyetten başka bir görmüyor

Torku Konyaspor'da Pazar günü iç sahada Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile oynanacak maçına hazırlıkları devam ediyor. Ligde kalan 7 maçından 3’ünü içi sahada, 4’ünü de deplasmanda oynayacak olan Torku Konyaspor’da hedef, sahasındaki maçları kazanmak ve deplasmandan da puan çıkartarak ligi en iyi yerde bitirmek.

Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanlara Marica katılmazken, çalışmada tedavilerine devam edilen Uğur İnceman, Benjamin Fuchs da yer almadı. Ömer Ali Şahiner ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Dün, öğleden sonra ilk 15 dakikası basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik antrenmanı yapan Kartallar. Bugünden itibaren basın ve taraftarlara kapanacaklar ve her iki günü de taktik antrenmanlarla geçirerek hazırlıkları tamamlayacaklar. Torku Konyaspor’da Marica ve Ömer Ali bu hafta da oynayamayacak.  Sakatlığı iyiye giden, ancak antrenman eksiği bulunan bulunan Mahlangu’nun oynamasının da zor olduğu bildirildi. Torku Konyaspor ile Akhisar arasında, Pazar günü öğle saatlerinde oynanacak maçın biletleri de satışa çıkartıldı. Futbolseverler biletlerini 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle tüm Passolig kanalları ve stadyum gişelerinden alabilecekler.

CEM KARACA'DAN ZİYARET

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürken, yeşil-beyazlı ekibin antrenmanına sürpriz bir ziyaretçi geldi. Torku Konyaspor ve Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Cem Karaca takımı ziyaret ederek yeşil-beyazlıların antrenmanını izledi. Torku Konyaspor’da çok güzel yıllarının geçtiğini ifade eden Cem Karaca, “Antalya’ya gidiyordum. Buraya uğrayarak ziyarette bulunmak istedim. Gittiğimden beri ilk kez geliyorum. Aykut hocaya ve futbolcu arkadaşlara şans dilemek istedim. Benim zamanımda bu tesisler çok daha farklıydı. O zamandan bu zamana çok güzel gelişmeler olmuş. İnşallah sportif başarıları da bu şekilde devam eder” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.