Konyaspor’da  gündem transfer

Konyaspor’da gündem transfer

Konyaspor transferde son olarak Farouk Miya’ya imza atttırarak orta saha takviyesi yaptı. Yeşil-beyazlı ekip transferin bitimine günler kala kadroya bir oyunucu daha katabilir.

Konyaspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları devam ederken yönetim ise transfer konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Diğer kulüpler kadar transfer yapmayan yeşil-beyazlı yönetim maddi ve transfer anlamında yanlış adım atmak istemiyor. Konyaspor şu ana kadar, daha önce takımın formasını giyen Riad Bajic'i Udinese'den kiralık olarak kadroya katarken, Gençlerbirliği'nden de Alper Uludağ'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra ise altyapısında forma giyen genç futbolcu Erdon Daci'nin sözleşmesini de 2023 yılına kadar uzattı ve A takıma lisans çıkarttı. Stoper hattına da Bosnalı oyuncu Anicic’i alarak takviye yapmıştı. Sezonun ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşan ve gol bulmada sıkıntı yaşayan Konyaspor hücum hattı transferini hızlandırarak 21 yaşındaki Farouk Miya’yı aldı. Yeşil-beyazlı yönetim transferin bitimine kadar bir oyuncu daha takıma dahil edebileceğini ifade etti. Konyaspor İknci Başkanı Selçuk Aksoy, son olarak Farouk Miya ile kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, “Sakatlık gibi bir durum olmazsa en fazla bir transfer daha yapabiliriz. Kesin yapılacak diyemem. Teknik ekibin raporu önemli. Ona göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Konyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. 
Konyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın gözetiminde sürdürüyor. Çalışmaların ilk bölümü salonda yapıldı. Buradaki çalışmada iki gruba ayrılan futbolcular ısınma ve ağırlık çalışması yaptı. Daha sonra sahaya çıkan futbolcular, çabukluk hareketleri ve tempolu koşu çalışması gerçekleştirdi. Antrenman taktik çalışma ve çift kale ile sona erdi. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum