Konyaspor'da geri sayım başladı

Konyaspor'da geri sayım başladı

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor'i konuk edecek olan Torku Konyaspor'da teknik vce taktik ağırlıklı çalışma nedeniyle antrenmanlar basına ve taraftara kapatıldı

GERİ SAYIM BAŞLADI

Torku Konyaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. Ligde, son 3 hafta da yaşadığı beklenmedik puan kayıplarıyla 16 puanda kalarak 7. sıraya gerileyen Torku Konyaspor’da gözler, Pazar günü öğleden sonra oynanacak Eskişehirspor maçına çevrildi. İki günlük izinin ardından Salı günü haftanın ilk antrenmanına çıkan yeşil-beyazlı takımın antrenmanlarına sakat  olan ve tedavileri süren Dossa Junior ve Tomas Borek katılmadı.

KARTAL BASINA KAPANDI

Torku Konyaspor dün ise, öğleden sonra taktik çalışma gerçekleştirdi. Basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanlar bugün de taktik antrenmanla devam edecek ve hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak.  Torku Konyaspor’da, Pazar günü saat 14.00’de oynanacak Eskişehirspor maçının biletleri Çarşamba günü satışa çıkartıldı. Yeşil-beyazlı takımda sakatlığı iyiye giden, ancak antrenman eksiği bulunan Rangelov’un durumu Cumartesi günkü antrenmanda belli olacak. Junior ve Borek ile sarı kart cezalısı Mehmet Uslu Pazar günü forma giyemeyecek. Tek hedef, Eskişehirspor’u yenerek 3 hafta aradan sonra galibiyetle buluşmak.

HAKEM: ONUR KAYABAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 22 Kasım Pazar günü Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynanacak ve saat 14:00'da başlayacak Torku Konyaspor-Eskişehirspor 12.hafta maçında Onur Karabaş'ın düdük çalacağını açıkladı. Karabaş'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kerem Ersoy yaparken, maçın dördüncü hakemi Arkın Akgöl.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.