Konyaspor'da geri sayım

Konyaspor'da geri sayım

Atiker Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım başladı. Şuana kadar Zeki Çimen ve Mustafa Oral’ın adaylığını açıkladı.

Atiker Konyaspor’da tüm gözler 8 Haziran tarihinde Ramada Otel’de gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurula çevrilmiş durumda.  Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar da gelişen süreci dikkatle takip ediyor. Atiker Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım başladı. Şuana kadar Zeki Çimen ve Mustafa Oral’ın adaylığını açıkladı. Hilmi Kulluk’un da birkaç gün içerisinde resmi olarak adaylığını açıklaması bekleniyor.  Konyaspor’un zaman kaybı yaşamaması için seçimin Cuma günü ilk oturumda gerçekleştirilmesi gerekiyor

HER ŞEY KONGRE SONRASINDA BELLİ OLACAK

Atiker Konyaspor’da teknik adam ve transfer konuları beklemede.  Yeşil-beyazlı ekipte 8 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrası yeni yönetim çalışmalarına başlayacak.  Göreve gelen yönetim kurulu öncelikle teknik ekip olayını çözecek daha sonra ise eksik mevkiler için transfer harekatına başlayacak.

 İLK OTURUMDA GENEL KURUL YAPILMALI

Atiker Konyaspor’un  kongre tarihi 8 haziran olarak açıklanmıştı. Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise genel kurul 19 Haziran tarihine ertelenecek. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sezon hazırlıklarına geç kalmaması adına seçimin ilk oturumda sonuçlandırılması gerekiyor.  Aksi takdirde  Konyaspor  11 gün fazladan gün kaybetmiş olacak ve zaman sıkıntısı yaşayacak.

EN ÖNEMLİ KONU DELEGE YAPISI

 Anadolu Kartalı’nı hiçbir zaman bırakmayan taraftarlar kulüpteki delege yapısını eleştirerek tepkilerini dile getirmişti.  Yönetime aday olan isimler de taraftarların bu tepkisine kulak vererek göreve gelmeleri halinde delege yapısını düzelteceklerini ifade ettiler.  Yönetime talip olan 2 resmi aday da kulübün kapılarını taraftarlara açacakları müjdesini verdi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.