Konyaspor'da efsaneler unutulmadı

Konyaspor'da efsaneler unutulmadı

Atiker Konyaspor'da geçmiş yıllarda başkan, yönetici, teknik adam ve oyuncu olarak hizmet veren isimlerin hatırlanarak ödüllendirilmesini amaçlayan 'Efsanelere Vefa Ödül Töreni' Atiker Konyaspor'un Fenerbahçe ile oynadığı 8.hafta maçı öncesinde yapıldı.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, programda eski oyuncular Naci Renklibay, Mehmet Aktan ve Abdülkadir Çiftçi'ye kulübe verdiği hizmetlerinden dolayı günün anısına plaket ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Atiker Konyaspor'un formasını hediye etti.

HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL

Ödül töreninde konuşan Naci Renklibay, "Sayın Başkanımıza bu organizeden ve jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hatırlanmak çok güzel. Çünkü Konyaspor'umuza  hizmet için çamurlarda çok mücadeleler ettik. Yılarca gol kralı oldum. Konyaspor'un başarılı olması adına elimizden geleni yaptık. Şimdi yıllar sonra hatırlanmak ve ödüllendirilmek çok güzel bir duygu. Konyaspor'umuza başarılar diliyorum"dedi.

YILLARIMIZI VERDİK

Atiker Konyaspor'da geçmiş yıllarda hizmet veren Mehmet Aktan ise, "Biz Konya'ya zamanında çok hizmet ettik. Yıllarımızı verdik. Ankara'ya gittim. Fakat 80'de yeniden Konyaspor'a geri döndüm. Bir Gençlerbirliği ve bir Malatyaspor maçlarında 6 puan getirdik ve kulübe önemli katkılarda bulunduk. Kendimizi vefa anlamında unutulmuş sanmıştık. Fakat görünen o ki demek ki unutulmamışız. Ödül almak çok güzeldi. Teşekkür ediyorum. Konyaspor'a da bundan sonra başarılar diliyorum" sözlerini kullandı.

STADYUM MÜKEMMEL

"35 yı sonra hatırlanmak çok güzel bir şey" diyerek sözlerine başlayan Abdulkadir Çiftçi ise, şöyle konuştu :"Gururumuz okşandı. Stadyumu ve sahaya gördüğümüz zaman inanılmaz duygular yaşadık. Hatta 'Takım eksikse hemen ısınalım' diye birbirimizle şakalaştık. Mükemmel bir stadyum olmuş. Takımımız inşallah bundan sonra daha da üst seviyelerde olur."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.