Konyaspor'da belirsizlik devam ediyor

Konyaspor'da belirsizlik devam ediyor

Atiker Konyaspor'da liglerin başlamasına kısa bir süre kala belirsizlik devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte stadyum ve forma sponsoru netlik kazanmazken, transferde ise sessiz günler geçiriyor

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen temsilcimiz Atiker Konyaspor'da belirsiz devam ediyor. Forma ve stad sponsorluğu ile birlikte Atiker Konyaspor'da transfer belirsizliği devam ediyor. Forma ve stad sponsorluğu için birçok firma ile görüşmelerini sürdüren Atiker Konyaspor yönetimi, henüz bir firma ile anlaşmaya varamadı. Transferde ise sessiz günler geçiren temsilcimiz Atiker Konyaspor'da eksik mevkiilere henüz takviye yapamadı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

İsimsponsorluğu için Nisan ayında Atiker ile anlaşmaya varan Atiker Konyaspor'da stadyum ve forma sponsorluğu arayışı devam ediyor. Ligin başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen forma ve stadyum sponsorunun belli olmaması akıllarda soru işareti bıraktı. Birçok firma ile görüşmelerini sürdüren Atiker Konyaspor yönetimi, hangi firma ile anlaşmaya varacağı ise merak konusu. Atiker Konyaspor yönetimi, bu sezon 3 kulvarda mücadele etme avantajını kullanarak yüklü meblağda sponsorluk anlaşması imzalaması bekleniyor.

TRANSFERDE TİTİZ DAVRANIYOR

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Atiker Konyaspor'da transfer belirsizliği devam ediyor. Transferde sessiz günler geçiren yeşil-beyazlı ekipte transferlerin sezon başlamadan belli olması bekleniyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan yönetim eksik mevkiilere henüz transfer yapamadı. Yeşil-beyazlı yönetimin transferi Hollanda kampına kadar yetiştirmesi bekleniyor. Atiker Konyaspor; şu ana kadar Can Demir Aktav, Deni Milosevic ve Abdülaziz Demircan'ı kadrosuna katmayı başardı.

BİRÇOK OYUNCUYU İZLEDİ

Öte yandan temsilcimiz Atiker Konyaspor Hollanda'da hazırlıkları sürdürüyor. İkinci etap kampında dün Real Sociedad ile karşılaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz cumartesi günü Hollanda Eredivise ekiplerinden Twente ile karşılaşacak. Hazırlık maçlarında birçok oyuncuya şans veren teknik direktör Aykut Kocaman, çok sayıda oyuncunun performasını görme imkanı buldu. Atiker Konyaspor bugün Hollanda'da sabah saatlerinde yapacağı antremanla sezonun hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.