Konyaspor’a  özel moral

Konyaspor’a özel moral

Konyaspor lige verilen arada sahasında Keçiörengücü ile hazırlık maçında karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 3-0 yendi. Konyaspor’un goller Miya, Mücahit ve Opanasenko’tdan geldikleri

Konyaspor sezonun 4. hafta maçında deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip milli maçlar nedeniyle lige verilen arada haftasonunu hazırlık maçı ile değerlendirdi. Mili maçlar için verilen arada Konyaspor TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü ile karşılaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçta taraftarlar için Doğu Alt Tribünü açıldı. Yeşil-beyazlı ekip hazırlık maçında rakibini 3-0 yenerek moral buldu. Evinde resmi maçlarda uzun süredir kazanamayan Konyaspor özel maçta gollü kazanarak Denizlispor maçı öncesinde moral depoladı. Yeşil-beyazlı ekipte goller yeni transfer Faoruku Miya, genç golcü Mücahit ve Opanasenko’dan geldi. Miya Antalyaspor maçının ardından oynanan hazırlık maçında gol atarak taraftara ilerleyen haftalar için olumlu mesajlar verdi. Genç Mücahit ise attığı golle özgüven kazandı. Opanasenko ise kadroda yer bulmak için çalıştığının sinyallerini verdi.

Konyaspor maça, Ertuğrul, Savaş Polat, Ali Turan, Selim Ay, Alper Uludağ, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Amir, Miya, Ali Yaşar, Mücahit Can Akçay 11'i ile çıktı.

Yeşil-beyazlı ekip 25. dakikada Miya'nın golüyle 1-0 öne geçti. 38. Dakikada Mücahit farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Konyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda yapılan değişikliklerle üstün oyununa devam eden Konyaspor 72. dakikada Yevhen Opanasenko maçın skorunu tayin etti ve müsabaka 3-0 sona erdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.