Konyaspor’a hırçın rakip

Konyaspor’a hırçın rakip

Spor Toto Süper Lig’in 25 haftası geride kalırken, bu sezon en fazla kırmızı kart gören takım olarak Bursaspor öne çıktı. Atiker Konyaspor 2 Nisan Pazar günü saat 19.00’da ligin en çok kırmızı kart gören takımı Bursaspor’u konuk edecek

 Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 7 kez kırmızı kart görürken, rakipleri en çok kırmızı kart gören takım ise 7 kartla Fenerbahçe oldu. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon her takım en az 2 kez kırmızı kart gördü. Maçlarında en az kırmızı kart çıkan takımlar ise Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor oldu.

ATİKER KONYASPOR’A 2 RAKİPLERİNE 4 KIRMIZI KART

Alanyaspor deplasmanında gol sevinci sonrası Bajic kırmızı kart görürken, Konyaspor’un kaptanı Ali Çamdalı da Galatasaray mücadelesinde hakeme itiraz nedeniyle takımını 10 kişi bırakmıştı. Bu 2 kırmızı kart dışında bu sezon hiçbir oyuncusu atılmayan Konyaspor karşısında rakipleri 4 kez kırmızı kart gördü. Konyaspor’a karşı Beşiktaş ve Osmanlıspor 10 kişi kalırken, Antalyaspor ise mücadeleyi 9 kişi olarak tamamladı.

BURSASPOR 7 KEZ KIZARDI

Bu sezon kırmızı kartlardan başı en çok ağrıyan takım Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlılar, bu yıl sadece iç sahada 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor mücadelesini 1 kişi fazla tamamlarken, tam 7 maçta ise mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Bursaspor; Kayserispor ve Kasımpaşa ile oynanan 2 lig maçında da 10 kişi kalırken, Gaziantepspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında da kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.