Konyaspor'a geldiğim için mutluyum

Konyaspor'a geldiğim için mutluyum

Atiker Konyaspor’un Avusturya Wien’den yeni transferi Petar Filipovic kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan imzanın ardından konuştu.

Filipovic, yaptığı açıklamada neden 42 numaraları formayı tercih ettiğini de anlattı.

ÇOK GURURLUYUM

"Çok gururluyum ve mutluyum burada olduğum için" diyerek sözlerine başlayan Petar Filipovic, "Buraya gelmeden önce Konyaspor’u ve şehri az çok biliyordum. Burada olduğum iki günlük süreç içerisinde biraz görme şansım oldu, hepsini olmasa da ama takım arkadaşlarımla da konuştum onlardan da hep pozitif geri dönüşler aldım. O yüzden Konyaspor’a geldiğim için çok mutluyum ve gururluyum" dedi.

TARAFTAR ÇOK ETKİLEYİCİ

Hırvat stoper Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa mücadelesini izlediğini belirterek, "Geçen sene bazı Süper Lig maçlarını takip etme şansım oldu, izlemiştim ama son Beşiktaş kupa maçını dikkatle seyrettim. Takımımız gayet iyiydi çok beğendim.Buraya ilk geldiğimde kulüpte çalışanlara şehrin plakasını sorduğumda bana ‘42’ dediler. Ben de hiç tereddüt etmeden hem taraftarlarımızı mutlu etmek, gururlandırmak hem de burada olmaktan ne kadar mutlu olduğumu belirtmek için 42’yi seçtim.Gelmeden de taraftarlar hakkında bilgim vardı. Bazı fotoğraflar ve videolar gördüm. Çok etkileyiciydi.  Onların önünde oynayacağım için heyecanlıyım" ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.