Konyaspor'a futbol okullarından ziyaret

Konyaspor'a futbol okullarından ziyaret

Galatasaray maçına hazırlanan Atiker Konyaspor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kayacık Tesisleri’nde Futbol Akademisi bünyesinde bulunan Futbol Okullarındaki öğrencileri ağırladı.

Altyapı Koordinatörü Taner Ay, Teknik Direktör Aykut Kocaman’a altyapı ile ilgili bilgiler verirken, Futbol Okulu öğrencileri ise günün anısına çiçek ve tatlı ikramında bulundu. Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Aykut Kocaman ise kendilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, eğitim öğrenim ve spor yaşantılarında başarılar diledi.

Daha sonra Kocaman, antrenörler, oyuncuları ziyarette bulunan Altyapı ve Futbol Okulları idari kadrosu ve öğrencilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı açılan Türk Bayrağı ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek kutladı. Futbol Okulu öğrencileri ve oyuncular arasında yapılan gösteri maçının galibi 2-1’lik skorla Futbol Okulu öğrencileri oldu. Program galip takımın ve öğrencilerin Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyunculara çektirdikleri fotoğraflarla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.