Konyaspor yönetiminden bürokratlara ziyaret

Konyaspor yönetiminden bürokratlara ziyaret

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da Konyalı bürokratları ziyaret etti. Kulluk ve ekibi Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti

Başkan Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz, Genel Sekreter Mehmet Günbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı’nın Ankara’da ilk ziyaretleri Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a oldu.

baykan-ziyaret.jpg

Uzun süren ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Hilmi Kulluk, üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı yeni sezon forması ile çift başlı kartal heykelin minyatürünü Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a takdim etti.

BAKAN KURUM’A İADEİ ZİYARET

Konyaspor Heyeti daha sonra Çevre ve Şehircilik BakanıMurat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz sezonun sonunda kulübü ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, burada Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmüş, Konyasporla ilgili kendisine iletilen konularla yakından ilgilenmişti.

Başkan Hilmi Kulluk ve yöneticiler Bakan Murat Kurum’a iadei ziyarette bulundu.

Konyaspor odaklı gerçekleşen sohbette kulübün son durumu, 2019-2020 fikstür çekimi ve yeni sezon hedefleri konuşuldu. Ziyaretin sonunda Başkan Hilmi Kulluk Bakan Murat Kurum’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma ile çift başlı kartal heykelinin minyatürünü hediye etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

SAĞLIK BAKANI KOCA ZİYARET EDİLDİ

Başkan Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz, Genel Sekreter Mehmet Günbaş, ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı son olarak Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Konyalı Sağlık BakanıDr. Fahrettin Koca'ya kulüp hakkında Başkan Hilmi Kulluk tarafından geniş çaplı bilgilendirme yapıldı.Samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede Kulluk ve yönetim kurulu üyeleri Bakan Koca’yı Konya yada Ankara'da oynayacağı lig müsabakalarından birine davet etti. Ziyaretin sonunda Başkanı Hilmi Kulluk tarafından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya üzerinde isminin bulunduğu 42 numaralı forma hediye edildi.

koca-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.