Konyaspor yerinde saydı

Konyaspor yerinde saydı

Medipol Başakşehir deplasmanından 1-1’likle beraberlikle dönen İttifak Holding Konyaspor 15 puanla 15. sırada kalmaya devam etti. Yeşil-beyazlı ekip kalan 2 haftada Trabzon ve Alanyaspor ile karşılaşacak

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir’e konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı . Konyaspor aldığı beraberlikle puanını 15 yaptı 15. basamakta kalmaya devam etti. Kasımpaşa’nın Rize’yi 3-0 yendiği maçın ardından 15. sıraya gerileyen Konyaspor Başakşehir karşısında 1 puan almasına rağmen gol averajı ile Kasımpaşa’nın bir basamak gerisinde kaldı. Yeşil-beyazlı ekibin 16. sıradaki Antalyaspor ile arasındaki puan farkı 2’ye yükseldi.

ÖNEMLİ PUAN

İttifak Holding Konyaspor zorlu Başakşehir deplasmanından önemli bir puan aldı. Küme düşme hattıyla arasında 1 puanlık fark bulunan yeşil-beyazlı ekip İstanbul deplasmanından aldığı beraberlikle bu farkı 2’ye çıkardı. Konyaspor kalan maçlarında Trabzonspor ve Alanyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan alacağı puanlarla devre arasına ateş hattından uzak bir noktada ve rahat girmek istiyor.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Başakşehir deplasmanında ilk 11’de tek değişiklik yaptı. Gaziantep maçında ilk 11’de oynayan Miya bu maçta yedek soyundu. Miya’nın yerine ise ilk 11’de Amir başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Miya ve Erdon Daci oyuna dahil olurken Daci golün asistini yaptı. Kadroda sakatlıktan yeni çıkan Marko Jevtovic, tedavileri süren Ertuğrul Taşkıran ve Savaş Polat’ın yanı sıra takımdan ayrılacak olan Fallou Diagne maç kadrosunda yer almadı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.