Konyaspor üzdü

Konyaspor üzdü

Süper Lig'in 4. haftasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan ve sahadan 1 puanla ayrılan Torku Konyaspor'da Fenerbahçe maçı ve bayram öncesi moraller bozuldu. Kartal'da Fener hazırlıkları bugün başlıyor

Torku Konyaspor’da üzüntü hakim. Pazar günü, Erciyesspor maçıyla ikinci kez taraftarıyla buluşan yeşil-beyazlılar, haftayı 1 puanla kapatarak iç sahada ilk puanını verdi. Passolig kart uygulamasında yine sıkıntılarına yaşandığı ve bazı futbolseverlerin dışarıda kaldığı karşılaşmayı 14 bin kadar taraftar izledi. Torku Konyaspor, maça iyi başlamasına ve ilki yarıyı Marica’nın penaltı golüyle önde kapanmasın karşın ikinci yarıda Necati’nin golüne engel olamadı ve maçtan berabere ayrılarak hem içi sahada ilk puanını verdi, hem de kendisini destekleyen taraftarlarını üzdü.  
Karşılaşmadan sonra ter atan Kartallar, dünü dinlenerek geçirdi. Torku Konyaspor’da Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün başlayacak. Takımda, Hasan Kabçe, Djalma, Uğur, kaleci Oğuzhan ve Erciyes maçında sakatlanan Marica’ın tedavileri sürdürülmekte.  Yeşili-beyazlılar İstanbul’a muhtemelen Cuma sabah uçakla gidecekler ve son antrenmanı Fenerbahçe tesislerinde gerçekleştirecekler.

KURALAR BUGÜN ÇEKİLİYOR

Torku Konyaspor'un seri başı olarak katılacağı Ziraat Türkiye Kupası 3.tur kura çekimi bugün saat 14:00'da Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda 54 kulübün katılımıyla gerçekleştirilecek. Ziraat Türkiye Kupası 3.tur kura çekimine 2.turu geçen 49 ve kupaya bu turdan itibaren katılan 5 Spor Toto Süper Lig takımı temsilcisi katılacak. Bilindiği gibi, yeşil-beyazlı temsilcimiz, 2. lig takımlarından Hacattepe'yi penalütılar sonucu elemiş ve 3. tura yükselmişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.