Konyaspor tempo arttırıyor

Konyaspor tempo arttırıyor

Atiker Konyaspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarının Konya’da devam eden birinci etabında 3.günü akşam saatlerinde yapılan çalışma ile geride bıraktı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda iki gruba ayrılan oyunculardan ilk grup sahada pas ve top çalışması, diğer grup yan sahada Sprint Testi (10 ve 30 metre), Yön Değiştirme Koşu Testi ve Shutle Run çalışması yaptı.

FİZYOLOJİK TESPİT YAPILDI

Atiker Konyaspor’umuz yeni sezon hazırlıklarına Kayacık tesislerin devam ediyor. performans ve kan laktat testleri tamamlanırken, yapılan saha uygulamasıyla oyuncularımızın fizyolojik durumları tespit edildi. Testler oyunculara beş grup halinde, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörleri yönetiminde, sağlık ekibi ile Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden gelen Araştırma Görevlisi Dr. Bekir Mehtap, diğer araştırma görevlileri Samet Aktaş, Samet Güneş ve Yrd.Doç.Dr. Ramazan Topuz tarafından gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr. Hakan Salim Çağlayan’ın da takip ettiği test sonrasında çıkan sonuçlara göre oyuncuların antrenman programları belirlendi.

SAĞLIK KONTROLLERİ SONA ERDİ

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde devam eden Konyaspor’da sağlık kontrolleri ve testler sona erdi.

Medicana Konya Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinde oyuncuların kan tahlilleri, EKG çekimleri, akciğer röntgenleri çekilirken, kardiyoloji tetkikleri, ortopedik ve genel sağlık muayeneleri yapıldı. Oyunculara Kayacık Tesisleri'nde Performans Antrenörü Patrick Reich ve yardımcısı Ertekin Uluer gözetiminde esneklik ve patlayıcılık testleri, fizyoterapist Salih Kırışka gözetiminde ise izokinetik testi uygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.