'Konyaspor Tarihi' kitabı'nın imza günü

'Konyaspor Tarihi' kitabı'nın imza günü

Ömer Altay Konyaspor Kütüphanesi'ne kazandırdığı Konyaspor Tarihi kitabini Mevlana Kültür Merkezinde yapılacak programla imzalayacak

Mevlana Kültür Merkezi'nde bugün saat 14.00'den itibaren okuyucularına "Konyaspor Tarihi" kitabını imzalayacak olan Ömer Altay, kulübümüzün temel değerinin 'yüksek karakteri' olduğunu belirtti. 1920'lerden günümüze  yeşil-beyazlı kulübün öyküsünü anlatan Konyaspor Tarihi kitabının okurları yazarıyla buluşuyor. Ömer Altay'ın Konyaspor Kütüphanesi'ne kazandırdığı eser, Karatay Aslanlıkışla'daki Mevlana Kültür Merkezi'ndeki Konya Kitap Günleri (Kitap Fuarı) programı çerçevesinde Konyaspor taraftarlarının beğenisine sunuluyor.

KONYASPOR DEĞERLER BÜTÜNÜ                                 

Başkan Ahmet Şan ve tüm yönetici kadronun, sportif başarının yanı sıra finansal reformu da başarıyla uyguladığına vurgu yapan Altay, "Konyaspor çok köklü bir kulüp, şehrimizin en büyük markası. Taraftarından yöneticisine, sporcusundan teknik kurmaylarına Atiker Konyaspor'umuz değerler bütünüdür. Konya Kitap Günleri çerçevesinde, okuyucularımızla buluşup, söyleşilerde bulunacağız. Konyaspor Kulübü'müzün bir başka programı çerçevesinde de, önümüzdeki günlerde Konyaspor Store'larda da imza günü düzenlenecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.