Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Konyaspor taraftarlarına teşekkür

Konyaspor taraftarlarına teşekkür

                19 Eylül günü Atiker Konyasporlu yöneticiler, Mehmet Günbaş, Recep Çınar, Osman Koçak, futbolcular Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Ferhat Öztorun, Deni Milosevic, Amir Hadziahmetovic ile birlikte Zafer Meydanı’nda taraftarlar ve vatandaşlarla bir araya gelip,

Beyaz önlükleri ile kurulan aşure tezgahının arkasına geçip vatandaşlara tek tek aşure dağıtması kamuoyunda büyük beğeni toplamıştı. Bu güzel etkinliğin ardından şimdi de Konyaspor taraftarları çok önemli bir projeye imza attı.

TARAFTARDAN KÖY OKULUNA DESTEK

Yeşil-beyazlı taraftarların kurduğu Nalçacı Gençlik Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ereğli ilçesi Zengen köyünde okuyan anaokulu öğrencilerinin okul malzemesi ihtiyaçlarını karşıladı.

Nalçacı Gençlik Derneği başkanı Ertan Soğancı öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinliğin örnek alınması gereken bir proje olduğu kanaatindeyim.

Proje kapsamında Anaokulu öğrencilerinin bir yıllık okul malzemeleri ile oyuncak ihtiyaçları karşılandı.

Başkan Soğancı’ nın; "Gerçekleştirilen bu güzel sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen “Oyuncaksız Çoçuklar İçin” ve “Diriliş Güvenliğe” teşekkür ediyoruz. Bizlere bu konuda yardımcı olan okul müdürü ve sınıf öğretmeni Sakine Köse hocamız ile tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu öğrenci kardeşlerimiz artık yalnız değil. Nalçacı taraftar grubu olarak maddi ve manevi her zaman bu kardeşlerimizin yanındayız."

Soğancı, ilerleyen günlerde okula tekrar ziyarette bulunacaklarını aktararak, "Öğrencilerin anaokulu olarak kullanacakları derslikleri yok. İnşallah okula derslik yapmayı da düşünüyoruz. Bu konuda da Konya'daki hayırsever iş adamlarımızdan destek vermelerini bekliyoruz." Şeklinde yaptığı açıklamayı oldukça önemsiyorum.

Konyaspor Yönetimi ve Futbolcularından sonra taraftarlarında sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri bu etkinliği yürekten kutluyorum.

Gerek yönetim ve gerekse Ertan Soğancı başkanlığındaki taraftarlar Türkiye örnek oldular.

Yönetime ve taraftarlara teşekkür ediyorum.

GALİP GELMELİYDİK

Öncelikli olarak ifade etmek istiyorum, Rize öyle kolay bir deplasman değil, 1.000 e yakın Konyaspor taraftarının deplasmanda takımlarını desteklemek için 24 saatten fazla bir zamanı göze alması ve tribünde Konyaspor’ u desteklemesini canı gönülden kutluyor ve tüm taraftarlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Rize’ de her iki takımda maça tedbirli başladı, nitekim ilk yarı istatistikleri de bunun göstergesi oldu.

Konyaspor topla oynamada, pas sayısı ve isabetli pasta Rizespor’a az da olsa üstünlük sağladı. İlk yarı bu şekilde bitecek derken maçın 41 dakikasında kazandığı penaltıyı Boldrin’ nin ayağından gole çeviren Rizespor 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

                Konyaspor ikinci yarıya iyi başladı, önce beraberliği sonra da galibiyete ulaşmak için topa daha fazla sahip oldu ve isabetli pas oranında üstünlük sağladı.

                Beklediği golü maçın 82. Dakikasında penaltıdan Jahovic in ayağından bulan Konyaspor, bu dakikadan itibaren maçın nerede ise tek hakimi oldu.

                Maçın geneline bakıldığında Rize den üç puanla dönmemiz gerekiyordu, ancak son vuruşlarda etkili olamayınca bir puanla yetindik.

                Deplasmanda bir puan önemli, en azından takımlarını desteklemek için uzun yolu göze alan taraftarlarımızın başı öne eğilmedi.

Beraberlik, yenilmekten iyi, ancak, maçı kazanmalıydık diye düşünüyorum.

Son vuruşlarda etkili olamıyoruz, bu sıkıntının teknik ekip tarafından kısa sürede giderilmesi gerektiği kanaatindeyim.

               

               

               

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR