Konyaspor Taraftarı mutlu

Konyaspor Taraftarı mutlu

Atiker Konyaspor taraftarı takımlarının yönetiminden ve sosyal projelere verdiği desteklerden dolayı hem mutlu hem de gururlu Başkan Kulluk’un yaptığı açıklama ve SOBE’ye yapılan yardım yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından büyük mutlulukla karşılandı

Atiker Konyaspor taraftarı yeni yönetimin yaptığı işlerden çok memnun. Atiker Konyaspor’da Hilmi Kulluk Başkanlığındaki yeni yönetimi göreve gelmelerinin ardından hemen kolları sıvayarak kısa sürede Atiker Konyaspor Kulübüne büyük faydalar sağlayacak icraatlere imza attı.  Bunların en başında storenin Konyaspor’a devredilmesi ve şirketleşmesi geldi. Kulluk ve ekibi bunun dışında da birçok olumlu işe imza atarken sosyal sorumluluk projelerine de büyük destekler verdi.  Yönetim Geçmiş dönemlerde yapılan savurganlıkların önün geçerek ciddi manada bir mali disiplin takip etti.  “Kulübümüzün geleceğini ipotek altına almadan aklı selim hareket ediyoruz” diyen başkan Hilmi kulluk son yaptığı açıklamada mali harcamaların resmi siteden detaylı bir şeklide açıklanacağını söyledi.

konyaspor1.png

TARAFTARLAR AÇIKLAMADAN ÇOK MEMNUN OLDU

Başkan Kulluk kulübün resmi internet sitesinden yaptığı  açıklamada "Denetleme kurulumuzun asli görevleri arasında yer alan incelemelerini ve icraatlarımızla ilgili raporları resmi internet mecralarımızdan yayınlayacağız" ifadelerini kullanırken “Tüy bitmemiş burada hakkı var” dedi. Bu açıklamayı okuyan Konyaspor sevdalısı birçok taraftar yaşanan bu gelişmeden duydukları memnuniyeti  dile getirdi. Sosyal medya üzerinden yüzlerce mesaj paylaşan yeşil-beyazlı ekip Hilmi Kulluk ve ekibini yapılan tüm çalışmalar için tebrik etti. Hatta bazı mesajlarda yeni yönetim hakkında önyargılı davrandıklarını itiraf edip özür dileyenler bile yer aldı. Hilmi Kulluk ve ekibinin yaptığı icraatlar ve çalışmalar gelecek adına büyük umut verirken taraftar geçmişte hiç olmadığı kadar kulübün bu yönetiminden memnun

konyaspor2.png

TAKIMLARI İLE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDULAR

Atiker Konyaspor  spor anlamından güzel işlere imza atarken sosyal projelere verdiği destekle de taraftarının gururu olmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp son olarak Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’na (SOBE) yaptığı 350 bin liralık yardım Türkiye’de sporun gündemine oturdu.  Atiker Konyaspor, Süper Ligin 5. Haftasında iç sahada oynanan Fenerbahçe maçının masraflar çıktıktan sonra bilet satış gelirlerini Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’na (SOBE) bağışlama kararı almıştı. Yapılan törenle Fenerbahçe maçının hasılatı olan 350 Bin Türk Lirası bu vakfa teslim edildi.  Yönetimin icraatleri ile mutlu olan taraftarlar yapılan bu anlamlı destekle takımları ile bir kez daha gurur duydular. Taraftarlar sosyal medyadan takımlarını tebrik yağmuruna tuttu.

VALİ CANBOLAT SOSYAL MEDYADAN KUTLADI

yakupcan.png

Konya Valisi Yakup Canbolat  Atiker Konyaspor’un SOBE’ye yaptığı yardımdan dolayı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Vali Canbolat SOBE’ye teslim edilen çekin fotoğrafını paylaşarak “Konyaspor’umuz yine tebrikleri haketti” derken cümlenin sonunda da alkış emojisi kullandı. Canbolat’ın bu paylaşımı da yüzlerce beğeni aldı.

BAŞKAN ALTAY’DAN KONYASPOR’A ALKIŞ

uguribrahim.png

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da sosyal medya hesabından  SOBE’ye teslim edilen çekin fotoğrafını paylaşarak alkış Emojisi ile atiker Konyaspor’u tebrik etti. Atiker Konyaspor yönetiminin yaptığı bu güzel işler tüm spor kamuoyu tarafından izlenirken yeşil-beyazlı ekibe gönül vermiş taraftarları da  gururlandırdı.


FERHAT TÜRKOĞLU       

konyaspor3.pngkonyaspor12.pngkonyaspor212.pngkonyaspor3241.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum