Konyaspor taraftar desteği bekliyor

Konyaspor taraftar desteği bekliyor

Atiker Konyaspor bugün ligde kalma adına büyük önem taşıyan maçta evinde Karabükspor’u konuk edecek.

Süper Ligin 15. Hafta maçında sahasında Karabükspor ile kritik bir maça çıkacak olan Atiker Konyaspor  bu zorlu maçta taraftarlarını yanında görmek istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip şuanda 11 puanla ligin küme düşme hattı olan 16. Sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor bir an önce  bu bölgeden uzaklaşarak ligde kalmak istiyor.  Atiker Konyaspor’un rakibi Karabükspor lig sıralamasının son basamağında yer alıyor.  Yeşil-beyazlı ekip 11 puanla 16. Basamakta yer alırken rakip ise 8 puanla 18. sırada yer alıyor. Bugün oynanacak müsabaka iki takım için de büyük önem taşıyor.

CEZASIZ TARAFTARLAR STADA BEKLENİYOR

Atiker Konyaspor zorlu müsabakada taraftarlarını yanında görmek istiyor. Bursaspor maçı sonrasında birçok taraftarı bloke cezası alan yeşil-beyazlı ekip  cezası olmayan  taraftarları stadyumu doldurmaya davet etti. 

BLOKE VE PARA CEZASI ALMIŞTI

PFDK Atiker Konyaspor'a Bursaspor maçı sonrasında  tribün bloke ve para cezası verdi

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“ATİKER KONYASPOR Kulübünün, 03.12.2017 tarihinde oynanan ATİKER KONYASPOR - BURSASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY TRİBÜN KULE SİTE KUZEY ALT D, E ve F ile KONYA ÇİMENTO GÜNEY TRİBÜN GÜNEY ALT D, E ve F bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada ATİKER KONYASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

OSMANLISPOR KAZANDI GENÇLERBİRLİĞİ BERABERE KALDI

Atiker Konyaspor’u  alt sıralarda yakından ilgilendiren maçlarda Osmanlıspor kazanırken Gençlerbirliği berabere kalarak Yeşil-beyazlı ekiple puan farkını açtı. Atiker Konyaspor Gençlerbirliği’nin Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Konyaspor 17. sıraya geriledi. Gençlerbirliği puanını 12 yaparken Yeşil-beyazlı temsilcimiz maç eksiği ve 11 puanla iyice ligin dibine geriledi.  Atiker Konyaspor bugün oynayacağı maçı Karabükspor maçını kazanamadığı takdirde ligden düşme korkusunu  çok daha yakından hissetmeye başlayacak.   Atiker Konyaspor’un en yakın rakibi olan Osmanlıspor da evinde Alanyaspor karşısında 3-0 kazanarak önemli bir galibiyet aldı. Başkent ekibi aldığı galibiyetle puanını 14 yaparak maç fazlasıyla ateş hattından uzaklaştı. Atiker Konyaspor Karabükspor maçını kazanması halinde sıralamada Osmanlıspor’un üzerine çıkacak.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.